Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
FurkanHisamioğlu yorumunuz için teşekkürler. Aslında pekala bir PC'yede ufak uyumlu donanımlarla MacOS (Hackintosh) kurulumu yapılabiliyor. Söylediğiniz diğer detaylarda gerçekten haklı olduğunuzu düşünüyorum zira iki gün kadar önce bir MacBook Air aldım. Yalnız bazı özelliklerinin abartılmış bazılarınınsa eksik söylenmiş olduğunu deneyimliyorum her gün.
Bana kalırsa; bütün gün bilgisayar başında olup çalışmayacak kişilerin, bir muayeneli Şahin parası verip MacBook'lara yönelmesi son derece saçmaymış :D
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kapalı kutu olmaları. Bir anda canın sıkılırsa oynayacak uğraşacak program bulamamn. Site yaparken bir kaç program gerekirse o programların uymaması. Biraz linux kullan bakalım alışacaksmısın kansermi oalcaksın.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Macbook 2008 de çıkan çift çekirdekli modelinden aldığım performansı yeni i5 ten alamıyorum. Şu anda i5 macbook kullanıyorum ve hızı inanılmaz bir düzeyde, hata yok herşey akıcı çalışıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
darkthepro adlı üyeden alıntı
program uymamasını geçtim oyun oynayacak adama git burdanın küfrünü basar
render veya video işleri vs dersen mac pro mal gibi kalıyor 10K$ lık mac sistem ile 10K$ windows sistem karşılaştığında windows binlere katlıyor hadi aynı fiyat olmasan bin dolarlık windows ile dört bin dolarlık mac karşılaştığında gene windows renderda, oyunda, video işlerinde vs daha iyi
mac için bir sürü kapitalist ek parça yok onu dönüştür bunu dönüştür fiyatı ise 3 bin tl den başlıyo
video edit için daha mı iyi windows yani.. Mac'in içinde program ücretsiz gelmiyor mu
eskiden gazeteciler kullanırdı sadece Mac'ı, video programcılarda kullanması gerekli diye düşünüyordum bin dolarlık video programı almana gerek kalmıyor diye
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ekran kalitesi haricinde hiç bir yanı üstün değil kullandım, kullandım derken 2.laptop olarak elimde vardı :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Kaplan çok teşekkür ederim yorumun için :) Eline sağlık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.