Amerika'daki Türk'ler heran kovulabilir. Tabii, buna her kesim dahil değil. (Başıboş, bir işle meşgul olmayan kişiler vs. vs.) Daha öncesinde Trump bununla alakalı bir şey demişti yani (bknz; Müslümanlar ABD'ye alınmasın - Donald Trump). Bu durum fazlasıyla sorun çıkartabilir. Nüfus hızla büyüyebilir ve bir çok şeye yetişemeyebiliriz. Tabii, bunlar sadece bir varsayım.
FETÖ'nün Türkiye'ye iadesi gerçekleşebilir. Zira Ak Parti, Trump'ın kazanmasını istiyordu diye biliyorum.
Amerika'nın daha açık sözlü olması düşünülebilir.
Trump, Ortadoğu'da katliam yapabilir.
Clinton gelseydi PKK, PYD gibi örgütlere silah verilebilirdi. Hatta daha ilerisinde Musul, PYD'e verilebilirdi.
Clinton gelseydi FETÖ iadesi söz konusu olmazdı. Zira Clinton bildiğim kadarıyla FETÖ tarafından destekleniyor ve sürekli bağış alıyor. Aynı şekilde Trump bu olayla ilgili olarak şunu dedi; ''Başkan olduktan sonra inceleyeceklerim arasında Clinton'un FETÖ bağı ve aldığı bağışlar yer alacak'' Dedi.
Trump, sanayiye önem veriyor diye biliyorum yani Amerika'yı daha güçlü yapabilir ama bir yandanda heryeri katledebilir.
Amerika'daki godoman kesimi heran yerle bir edebilir. Ne yapacağı belli olmayan birisi.
Trump'un gelmesiyle küçükte olsa dolarda düşüş olabilir. Clinton gelseydi dolar fırlayabilirdi.
Yani bu dediklerimin hepsi varsayım ve okuduğum yazılara göre derleyip, toplayıp yazdım.
Ki kendi kişisel görüşüm şudur; ''Ne Clinton, ne Trump. Her ikiside tehlikeli yani şeytan gibi bir şeyler :) İkisi de müslümanları sevmiyorlar. Lakin, Trump'ın başa gelmesi hiç yoktan iyidir. Clinton, başa gelseydi herşey hızla gelişip iyicene ne bileyim işte. Anlayın arkadaşlar :) Bu arada yine kendi görüşüm Trump biraz çatlak, manyak.