Sen git kimsenin editör olarak kabul edilmediği yerde editör ol,10 Tl ye danışmanlık yap.Sizler sadece gülüyorum.Kendinizi bu kadar düşürmeyin bari.Kaç tane dmoz editörü gördük wmaracı platformunda.Gidin insan gibi editörlüğünüzü yapın,bir hevesle site yapan insanların hevesini kırmayın bari...
Editörlüğe kabul edilmeme sebebini araştırmak gerekir. Lütfen bilip bilmeden yazmayınız. Site sahiplerinin yanılgıya düştüğü nokta; yeni açtığı siteye kopya içerikle doldurmak editörler için başlıca konulardan birisidir. Tabi bunun tersi de var, siteyi açtınız 50 tane özgün makale girdiniz ve DMOZ başvurusu yaptınız bu sitenizin kabul edileceği anlamına gelmez. Çünkü yanlış kategoriye başvurmuş olabilir siniz.
Ben başvuruları değerlendirirken, önce doğru kategori mi ona bakarım, daha sonra site içeriğine bakarım, siteden rastgele 5-10 konu açar, özgün mü değil mi ona bakarım, site tasarımı ve imla kuralları benim vazgeçilmezimdir. Bunların dışında da bakılan noktalar var ama benim için önemli olan bunlar...