Merhabalar,
Direk konuya gireceğim. Mesele şu ki; biri bir satış konusu açıyor ve en basit soruları soran yorumlara bile alıntılayıp "pm atıldı" gibi şeyler yazıyor. Sonra diğeri geliyor aynı soruyu soruyor, ona da bir "pm atıldı" yanıtı geliyor. Ee? konunun amacı ne o zaman?
Arkadaşlar yapmayın. Sen bir satıcı isen, orada herkese açık alanda neyse cevabını vereceksin ki işi bilen bilmeyen adam hepsi görecek ve sana güvenmesi için bir sebepleri olacak.
Burada kimseyi **************lıkla falan suçlamıyorum ama, işten anlamayan adama farklı işten anlayana farklı yanıtlar vermediği ne malum bir satıcının? Farzedin ki yeni üye? Ya da şöyle soralım, "bir ay sonraki güncellemeler kaç para ile ücretlendirilecek" sorusuna habire pm ile yanıt verirsen, ben sana nasıl güvenebilirim? Adam konuya yazmış 1 ay ücretsiz güncelleme alırsın diye, ama sonrasındaki ücretlendirme konuda yok. isteyene pm atılıyor. güya konu yukarıya çıkarılıyor.
Tekrar söylüyorum, belki genel geçer bir durum olduğu için olay bu şekilde ancak bana göre çok yanlış. Her şeyde samimiyet önemlidir. Ben bir moderatör olsam konu içerisinde gerekli bilgiyi vermeyip millete pm atan adamların konularını kilitlerdim, net.
Konu açılsın o zaman, içeriğine konu içeriğini görmek isteyenler pm atsın yazılsın, isteyenler pm atsın oradan devam etsin. gidişat budur.
iyi forumlar.