lostyazilim
tr.link

Her bir şeyin "pm" ile konuşulması

24 Mesajlar 3.809 Okunma
lstbozum
tr.link

WWT WWT NazımYılmaz Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Tasarım Departman Sorumlus
  • Konum Konya
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 86 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar,

Direk konuya gireceğim. Mesele şu ki; biri bir satış konusu açıyor ve en basit soruları soran yorumlara bile alıntılayıp "pm atıldı" gibi şeyler yazıyor. Sonra diğeri geliyor aynı soruyu soruyor, ona da bir "pm atıldı" yanıtı geliyor. Ee? konunun amacı ne o zaman?

Arkadaşlar yapmayın. Sen bir satıcı isen, orada herkese açık alanda neyse cevabını vereceksin ki işi bilen bilmeyen adam hepsi görecek ve sana güvenmesi için bir sebepleri olacak.

Burada kimseyi **************lıkla falan suçlamıyorum ama, işten anlamayan adama farklı işten anlayana farklı yanıtlar vermediği ne malum bir satıcının? Farzedin ki yeni üye? Ya da şöyle soralım, "bir ay sonraki güncellemeler kaç para ile ücretlendirilecek" sorusuna habire pm ile yanıt verirsen, ben sana nasıl güvenebilirim? Adam konuya yazmış 1 ay ücretsiz güncelleme alırsın diye, ama sonrasındaki ücretlendirme konuda yok. isteyene pm atılıyor. güya konu yukarıya çıkarılıyor.

Tekrar söylüyorum, belki genel geçer bir durum olduğu için olay bu şekilde ancak bana göre çok yanlış. Her şeyde samimiyet önemlidir. Ben bir moderatör olsam konu içerisinde gerekli bilgiyi vermeyip millete pm atan adamların konularını kilitlerdim, net.

Konu açılsın o zaman, içeriğine konu içeriğini görmek isteyenler pm atsın yazılsın, isteyenler pm atsın oradan devam etsin. gidişat budur.

iyi forumlar.
ekomer gokenim dnaz

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
wmaraci
reklam

Burak Burak brktrk Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Flutter Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 2016
  • Beğeniler 0 / 387
  • Ticaret 70, (%97)
Hocam neden böyle olduğunu pm atıyorum.
Teknobilim ofofof furkandemirci

kişi bu mesajı beğendi.

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
gereksiz bir atar olmuş sizinkisi sitenin adresini satıcı herkese göndermeyebilir bu hakkını saklı tutar art niyetli insan çok adam site adresi dışında herşeyi yazıyor kazancını hit durumu kimileri bunu siteyi kopyalamak için kullanıyor bende öyle yapıyorum ne var ki bunda ayrıca konu üzerinde gereksiz sohbet eder gibi post kasmaya ne gerek var soru soracak olan adam ne güzel ÖM DEN ulaşıyor talihsiz bir başlık olmuş bence

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Durum şu şekilde;

Biri siteyi açığa vermek istemiyor adam seo yaptıracak pmden özel olarak konuşacak fiyatlar vs özel sorular sorulacak, konuda konuşmak benim için gereksiz ben ticareti öyle işletiyorum herşey pmden veya telefondan olur yani müşteri çekinir sitesini vermeye

mesala örneğin bir adam seocu senin seo hizmetten satın almak istiyor pm atarak soru soruyor anlaşılıyorlar satıldı para gönderildi iş bitti yani demek istedim konuda bu tarz şeyler konuşulmaz.

Konuda bildiğimiz gibi böyle yazılıyor bir kaç örnek

pm atıldı

hizmet satın alındı dönüş bekleniyor..

hizmetten memnun kaldım tavsiye ederim arkadaşlar. (itrader isteğe bağlıda verilebilir. )

peki yanlış olan bir kaç örnek

hocam şu fiyatı 170 tl indirelim

hocam hesap bilgileri verir misiniz?

hocam zararlı olmaz mı bu çalışma ya böyle yaparsak ?

bunları konuya yazıldığını düşünürsek satışlarınız her türlü etkilenir o yüzden ticaret işleri pmden (özelden) işlenir.

konu dışı: kimisi hizmet almadan konuyu kötü yorum yapıp konuyu baltalama yapanlar var bunlara İŞSİZ diyorum başka birşey demiyorum.

www.osmanlidavetiyeci.com
wmaraci
wmaraci

WWT WWT NazımYılmaz Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Tasarım Departman Sorumlus
  • Konum Konya
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 86 / 94
  • Ticaret 2, (%100)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

gereksiz bir atar olmuş sizinkisi sitenin adresini satıcı herkese göndermeyebilir bu hakkını saklı tutar art niyetli insan çok adam site adresi dışında herşeyi yazıyor kazancını hit durumu kimileri bunu siteyi kopyalamak için kullanıyor bende öyle yapıyorum ne var ki bunda ayrıca konu üzerinde gereksiz sohbet eder gibi post kasmaya ne gerek var soru soracak olan adam ne güzel ÖM DEN ulaşıyor talihsiz bir başlık olmuş bence

mesele site adresi değil hocam, site adresinin görülmemesini istemesinin doğal hakkı olduğunu biz de biliyoruz. dün açtığım konuda ben de mail adresimi pm ile ilettim arkadaşlara mesela. burda bahsettiğim "pm atıldı" dan başka hiç bir içeriği olmayan, tabiri caizse forum samimiyetine, duygusuna aykırı konular.

- site satıyorum
+ adresi ne?
- pm atıldı
+ kaç paraya
- pm attım gene
+ e peki altyapısı ne
- inanmayacaksın ama pm attım
+fiyatı içeren pm yi bana da atın
- pm atıldı
+lisans var mı
- pm atıldı tabiki, atılmadı mı dedik?
+ ee site satıldı mı şuanda hala aktif mi ilan?
- pm ile bildirdim size

ulan neyini pm atıyosun hala :) herşeyi oraya açık açık yaz, gelen yorumlardaki soruların yanıtlarını birinci mesaja ekle, giren adam bişeyler anlasın.

** site satış konusu kesinlikle temsili. abuk subuk konularda bile rastlarsınız, dikkatli bakın konulara.

Ek Olarak:

ProThemes adlı üyeden alıntı

Durum şu şekilde;

Biri siteyi açığa vermek istemiyor adam seo yaptıracak pmden özel olarak konuşacak fiyatlar vs özel sorular sorulacak, konuda konuşmak benim için gereksiz ben ticareti öyle işletiyorum herşey pmden veya telefondan olur yani müşteri çekinir sitesini vermeye

mesala örneğin bir adam seocu senin seo hizmetten satın almak istiyor pm atarak soru soruyor anlaşılıyorlar satıldı para gönderildi iş bitti yani demek istedim konuda bu tarz şeyler konuşulmaz.

Konuda bildiğimiz gibi böyle yazılıyor bir kaç örnek

pm atıldı

hizmet satın alındı dönüş bekleniyor..

hizmetten memnun kaldım tavsiye ederim arkadaşlar. (itrader isteğe bağlıda verilebilir. )

peki yanlış olan bir kaç örnek

hocam şu fiyatı 170 tl indirelim

hocam hesap bilgileri verir misiniz?

hocam zararlı olmaz mı bu çalışma ya böyle yaparsak ?

bunları konuya yazıldığını düşünürsek satışlarınız her türlü etkilenir o yüzden ticaret işleri pmden (özelden) işlenir.

konu dışı: kimisi hizmet almadan konuyu kötü yorum yapıp konuyu baltalama yapanlar var bunlara İŞSİZ diyorum başka birşey demiyorum.

hocam o konularda zaten pm atılması lazım. haklısınız. ama ince bir farktan bahsediyorum ben burada. şimdi bir kaç konu örneği verirdim ama arkadaşlarla aramızın bozulmasını istemiyorum :) yaptığınız şey kötübir şey! demiyorum ayrıca. forum kalitesi için düşüncelerim bunlar.

Kişisel : nazimyilmaz.com.tr

SametTEKE SametTEKE WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1524
  • Beğeniler 894 / 646
  • Ticaret 4, (%100)
hocam detaylari pm alabilir miyim?
Ek Olarak: pm gonderildi :D

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Evet özel mesaj olayını abartan arkadaşlar görüyoruz maalesef ama bu işin kendilerine bir getirisi yok. Mesaj yazıp konu yükseltmeye çalışıyor desek forumdaki ticaret konuları yeni mesajla üst sıraya taşınmıyor zaten. Getiriden çok sizin dediğiniz gibi götürüsi oluyor, güven eksikliği oluşuyor.
nrkn

kişi bu mesajı beğendi.

Damla123 Damla123 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / K
  • Meslek Serbest çalışan
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
pm atmaya gerek var mı?

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)

WWT adlı üyeden alıntı

hocam o konularda zaten pm atılması lazım. haklısınız. ama ince bir farktan bahsediyorum ben burada. şimdi bir kaç konu örneği verirdim ama arkadaşlarla aramızın bozulmasını istemiyorum :) yaptığınız şey kötübir şey! demiyorum ayrıca. forum kalitesi için düşüncelerim bunlar.

hocam sizde birazcık haklısınız ama yapacak birşey yok değişmemiz imkansız yıllarca böyle yapıyoruz *** bakarsak hepsi öyle :)

www.osmanlidavetiyeci.com

nrkn nrkn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Founder®, CDCS®, BA®
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 633
  • Beğeniler 68 / 229
  • Ticaret 106, (%100)
Birde konuda herşeyi detaylı açıkca yazıp, üzerine birde PM talep etmeyin, varsa sorunuz PM atın yazılmasına rağmen, kalıplaşmış olarak girip her konuya "PM alabilir miyim" yazanlar var :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al