Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şimdi "satın alma", "ihale" kavramları var. Buradan o kişi iş ücretini, konu detayını, durumları yazamaz, yazılmamalı. Bu gizliliktir, özeldir. Sen alıcı isen, satıcılar, iş yapanlar sana başvurur. Sen de kendi özelinde onları değerlendirip hangisi uygun, ucuz ise onu seçersin.
Eğer yazarsa bir satıcı çıkıp der "O 15'e yapıyor, ben sana 10'a tamamlarım." O zaman ortalık karışır, ticaretin anlamı kalmaz. Kaliteli hizmet, gizliliğe dayalıdır.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teveccüh adlı üyeden alıntı
Şimdi "satın alma", "ihale" kavramları var. Buradan o kişi iş ücretini, konu detayını, durumları yazamaz, yazılmamalı. Bu gizliliktir, özeldir. Sen alıcı isen, satıcılar, iş yapanlar sana başvurur. Sen de kendi özelinde onları değerlendirip hangisi uygun, ucuz ise onu seçersin.
Eğer yazarsa bir satıcı çıkıp der "O 15'e yapıyor, ben sana 10'a tamamlarım." O zaman ortalık karışır, ticaretin anlamı kalmaz. Kaliteli hizmet, gizliliğe dayalıdır.
konumuzla alakalı olmayan bir açıklama yaptınız şuanda :) yine de ilginize teşekkür ederim.
bahsettiğim konu, bir konuya girip herkesin aynı basit şeyi sorması ve hepsine konu üzerinden değil pm den yanıt verilmesi.
neyse :)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle düşün kurumsal bir firma bütün firmaları çağırıp sen kaça sen kaça satıyon diye aynı anda sorarmı ? Sormaz hane ihaleler bile gizli teklif ile yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aslında bu siteye facebooktaki gibi bi messenger gelse süper olur. Hem konuşmalar hızlanır işler daha hızlı yürür hemde sitenin kapasitesinde belki alan kazanır bilmiyorum ama faydalı olacağını düşünüyorum.
Selamunaleyküm.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sehaz adlı üyeden alıntı
Şöyle düşün kurumsal bir firma bütün firmaları çağırıp sen kaça sen kaça satıyon diye aynı anda sorarmı ? Sormaz hane ihaleler bile gizli teklif ile yapılır.
hocam neden hep teklif fiyat satış falan düşünüyorsunuz yahu. bir araba satıyorsunuz ama modelini pm ile soran herkese tek tek söylediğinizi düşünün. sorun bundan ibaret
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
güldüm valllaa yorumlar harikaaa :)
offfoffff
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teveccüh adlı üyeden alıntı
Şimdi sen satın almak ile ilgili konuştuğun için şöyle demişsin:
"biri bir satış konusu açıyor ve en basit soruları soran yorumlara bile alıntılayıp "pm atıldı" gibi şeyler yazıyor. Sonra diğeri geliyor aynı soruyu soruyor, ona da bir "pm atıldı" yanıtı geliyor. Ee? konunun amacı ne o zaman? Arkadaşlar yapmayın. Sen bir satıcı isen, orada herkese açık alanda neyse cevabını vereceksin ki işi bilen bilmeyen adam hepsi görecek ve sana güvenmesi için bir sebepleri olacak."
Ben de buna istifaden:
"Şimdi "satın alma", "ihale" kavramları var. Buradan o kişi iş ücretini, konu detayını, durumları yazamaz, yazılmamalı. Bu gizliliktir, özeldir. Sen alıcı isen, satıcılar, iş yapanlar sana başvurur. Sen de kendi özelinde onları değerlendirip hangisi uygun, ucuz ise onu seçersin.
Eğer yazarsa bir satıcı çıkıp der "O 15'e yapıyor, ben sana 10'a tamamlarım." O zaman ortalık karışır, ticaretin anlamı kalmaz. Kaliteli hizmet, gizliliğe dayalıdır." demişim.
Şimdi burada konuyla alakası olmayan bir durum var diye ısrar edersen, seninle zaten iş yapılmaz.
Daha sonra güven olayına değinmişsin. Tamamen haklısın. Öyle herkese güvenilmez; ama bunun içinde yazdığım cevapta demişim ki:
"Sen alıcı isen, satıcılar, iş yapanlar sana başvurur. Sen de kendi özelinde onları değerlendirip hangisi uygun, ucuz ise onu seçersin." Değerlendirmek, uygun olmaktan bahsetmişim. Yani bunun içine güven de giriyor. kime güveneceğin bu değerlendirme sonrasına bağlı.
Yani görülüyor ki, alakasız bir yorum yok. Ha, sen verdiğim cevabı anlamak istemiyor, işine gelmiyorsa o başka bir sorun. Yani senden kaynaklı bir sorun. Bunun içinde yardımcı olmak isterim. En yakın psikologa görün.
Bakın burada wmaracı ***'un kaderini paylaşmasın, daha güzel konular daha doğru düzgün mesajlar ve daha anlamlı bir forum görmek istediğim için fikirlerimi dile getiriyorum. burda söylemek istediğim şeyleri anlamak isteyenler zaten anladı. eğer bir tartışma yaratmak istiyorsanız "pm atın" olur mu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırım forumda gördüğüm en gereksiz atar. iyi adam herşeyini ilanda döksün :)