-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu konu sadece film siteleri ve dizi sitelerine özel bir konudur. Konuda ref istemeyiniz çünkü diğer konularımda bol ref var ancak, ref isteyen kişi ücretin yarısını ödedikten sonra dizi ve film sitelerinden birer adet sıralamada önde olan siteler ref olarak verilecektir.
İşlem ücreti : 5000 TL - Ödeme peşin olarak alınır. Çalıştığımız siteler Türkiye'de en iyi sitelerdendir. Referans siteleri sadece ödemenin yarısı yapıldığı zaman vereceğim. Diğer türlü ref istemeyiniz.
Çalışmanın kapsadığı siteler : Film siteleri, Dizi siteleri
Çalışmak isteyen pişman olmaz..
Faydalanabilen kişi sayısı toplamda 4 kişi faydalanabilir.
Kalan Son 3 Kişi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Çalışma ne kadar sürüyor , olduda ilk sayfaya getiremediniz ücret iadesi yapıyor musunuz? Rekabetli bir piyasa ve siz 4 kişiye(4 ayrı site) ilk sayfa garantisi veriyorsunuz. Açıkçası biraz tuhaf geldi
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Referansları eklerseniz müşteri daha kolay güvenir size. 5000 TL'ye site içi site dışı her şey dahil mi ? Kaç ayda çıkıyor ortalama ne kadar zamanınızı alıyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Valla kusura bakmayın ama böyle bir çalışma şekli ben ilk defa görüyorum ,sizi tanımıyorum ilk defa bir konunuza girdim fakat işinizde iyi olabilirsiniz hatta çok çok ama çok iyi olabilirsiniz saygı duyuyorum fakat bu şekilde bir ticaret olmaz .
Tamam ben çalışmak istiyorum ama siz kimsiniz referansınızı neden direk veremiyorsunuz bunlar mide bulandırıyor.Ben size 2.500 TL yatırdım aldınız gittiniz belki **************sınız ?
Benim görüşüm, referans olmadan ticaret yapılmaz.
Raxmw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Girişimcilik
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar Konu Baltalamak Degil Aslinda Arkadasin Dedigini Bende Dusundum Vaatleriniz Siteyi Birinci Siraya Sokmak Bunda Sikinti yok Hatta Garanti Bile Veriyorsunuz Ancak İstediginiz Butçe Cok Yuksek Ustelik Referans'ınizda yok Daha Açiklayici Olmalisiniz Bence Tekrar Dedigim Gibi Konu Baltalamak Degil Sadece Daha Fazla Aciklayici Olmak... Saygilar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam ilk sayfadaki siteyi ilk sıraya getirebiliyormusunuz ?
1 kişi bu mesajı beğendi.