lostyazilim
tr.link

Hem Adsense hesabı hem beklemede ?

3 Mesajlar 898 Okunma
acebozum
tr.link

Kraven Kraven WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** İ**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,

Web sayfası ve adsense gibi olaylara fazlasıyla yeniyim diyebilirim. Hobi olarak açtığım sayfanın ufak giderleri oluyor, henüz daha öyle ahım şahım bir tık olmasa da masrafını çıkarır belki diye Adsense başvurusu yapayım dedim ama anlam veremediğim bir durumun ortasında kaldım. :)
İnternet üzerinden bola araştırmama rağmen bana uygun bir çözüm bulamadığımdan sormak istiyorum; on küsür senelik mail adresim üzerinden blogger sayfamı açtım, biraz düzenleme yaparak makaleleri girmeye başladım ve o arada Adsense başvurusunu da yaptım. Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta gibi bir süre içerisinde, politikalarına uygun olmadığı gerekçesiyle reddedildim.
Yılmadım, domain aldım. Sayfaya şuan için elimden geldiğince eli yüzü düzgün bir tema yapmaya çalıştım, tamamen özgün ve bana ait olan, bir kısmı neredeyse akademik seviyeye göz kırpan makaleler girdim ve tekrar başvurdum ve hesap yine onaya düştü. Tabi o arada sayfayla ilgilenmeye devam ettim. Şuan ise yanlış hesaplamadıysam 1 ayı geçmiş durumda ve hesabım halen onayda gözüküyor, Google'ın beni unuttuğunu düşünmeye başladım :D

Adsense sayfasında kayıt ol dediğimde, giriş yapma kısmına atıyor ve "Şu anda, hâlihazırda bir AdSense hesabı bulunan xxxx@gmail.com adresiyle oturum açmış durumdasınız" mesajını veriyor.
Mevcut hesapla giriş yap dediğimde ise "Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz." diyor dalga geçer gibi.

Benim anlamadığım birşey mi var yoksa Google benimle kafa mı buluyor ? Biraz daha beklemeli miyim yoksa yeni bir hesap aç, adsense'e o hesaptan başvur mu dersiniz ?

elektronikssl
webimgo

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Son bir haftadır google herkesle kafa buluyor banada günlerdi farklı sitelerim için önce harika reklamlarınız yayında kazancınızı artırmak için hemen adsense hesabınıza girip yeni reklam birimlerini deneyin diyor.Ama adsense hesabına girdiğimde halen onaylanmamış gözüküyor bir kaç gün sonrada ya politikalara uygun değil yada yetersiz içerik maili geliyor.

Adsense yıldırmaya başladı artık.

Teveccuh Teveccuh Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 0 / 343
  • Ticaret 2, (%100)
Bence Adsense sadece Müslümanlar ile uğraşıyor. Sonuçta googlenin. Youtube de googlenin. Facebook da Müslümanları sevmiyor. Yani genel olarak google, facebook Müslümanları istemiyor, gıcık edici işlerle oyalıyorlar. Yabancılarla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum. Tıkır tıkır para kazanıyor yabancılar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al