-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar WP'yi kıyaslayacak kadar joomla gibi diğer aynı daldaki altyapılar kullanmadım ama son 1 kaç aydır WP Site 1/3 yavaşladı gibi hissediyorum zaten panelin yavaş olduğunu düşünüyorum bu yüzden yorumlarınızı istiyorum.
Tek taraflı olduğum için aklınıza gelecebilecek öngörüşlü yorumlar yapabilirsiniz.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
Sizin altyapınız kaynaklı yavaşlama olduğunu düşünüyorum.Şahsen netinternet altyapılı güncel wordpress sitelerim hala bir çok özel yazılımlara kıyasla çok daha hızlı açılıyor.Sistem sağlayıcınızdan bilgi almanızı tavsiye ediyorum değerli hocam
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hızlandırmaya yönelik optimizasyon seçenekleri mevcut ama gerçekten çok yavaş olduğunu düşünüyorsan farklı sorunlara gözat derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bende godaddy firmasından domain ve hosting aldım wordpress kurdum, dediğiniz gibi wp paneli hissedilir derece de yavaş, bazı hızlandırıcı eklentiler var fakat onların kurulumuna da godaddy izin vermiyor. Wp paneli yavaş olduğu için de açtığım siteyi kullanmadım deneme amaçlı kullanıyorum, hosting konusunda turhost firması çok hızlı diyorlar. Ben tekrar hosting alacak olsam kesinlikle turhost firmasından alırım. Çünkü bir çok kişiden duydum turhost çok hızlı diye ama yine de kullanmadığım için bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet bazı temalar wordpress'i yavaşlatıyor diye biliyorum, özellikle warez sitelerinden indirdiyseniz temayı muhtemelen temadan kaynaklıdır, bence temayı bir değiştirin denemek için.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
hasanaytWordpress olsun veya olmasın bir web sisteminin yavaşlamasının temel etkenleri ;
1- Site için atanan işlemci limiti
2- Site için atanan ram limiti
3- PHP taraflı bir cache desteğinin olmayışı
4- Yüksek hit / ziyaret
5- Lokasyon farklı
6- Sitenin bulunduğu sunucunun kaynak kullanım durumu (donanım durumu) ve diğer sitelerin buna etkisi (paylaşımlı hosting ise)
7- Network durumu
8- Uzak sunucudan çekilen veriler
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Wordpress bende yavaşladı diye düşünüyorum %25 Cpu yetmiyor kesinlikle. Site 3 yıllık.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
full stack developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
digital ocean tavsiye ederim tum kontrol sizin elinizde, siteniz buyudukce istediginiz gibi makinanizida buyutebilirsiniz.