Durum hakkında sadece şunu söyleyeyim;
Bu tür işleri yapan kişileri tespit ettiğiniz ve üye bilgilerini bize bildirdiğiniz durumda önce uyarılacak devamında ise Wmaracı'ndan süresiz uzaklaştırılacak. Bu sadece aorhan yada başka birisi için değil herkes için geçerli. Aynı şekilde diğer webmaster forumlarının da bu hassasiyeti göstereceğini düşünüyorum..
Bu şekilde "tema hırsızı" kişiler için bir nevi toplumdan dışlamak diyebileceğimiz böyle bir uygulama sonucunda sanırım bu tür hırsızlıklar azalacaktır..
Bu tür işleri yapan kişileri tespit ettiğiniz ve üye bilgilerini bize bildirdiğiniz durumda önce uyarılacak devamında ise Wmaracı'ndan süresiz uzaklaştırılacak. Bu sadece aorhan yada başka birisi için değil herkes için geçerli. Aynı şekilde diğer webmaster forumlarının da bu hassasiyeti göstereceğini düşünüyorum..
Bu şekilde "tema hırsızı" kişiler için bir nevi toplumdan dışlamak diyebileceğimiz böyle bir uygulama sonucunda sanırım bu tür hırsızlıklar azalacaktır..
Bence düşünceniz yanlış, bu tür bir olay ile wmaraci arasındaki bağlantı nedir?
Mesela diğer webmaster forumlarında haclink yasak, ama adam msn den haclink satıyor. çünki msn forumu alakadar etmiyor.Bence sorun burada temayı çalan ve tema sahibi arasındadır.
Yanlış anlaşılma olmasın ben bu tür insanları savunmuyorum, zaten insan olan insan böyle bir işe kalkışmaz.
Ayrıca Mbtasarım'ın temalarını bir çoğumuz biliyoruz a dan z ye wareze düştü, ve 100 lerce belki daha fazla kişi warez kullanıyor. Ama hiç bir müdahalede bulunamıyor. Hatta o temayı çalan kişi tescilletse siz suçlu duruma bile düşersiniz.
Bence bu durumda yapacak birşey yok öbür dünyada vereceğini verir diye düşünüyorum.