Merhaba arkadaşlar. Forumda sürekli birilerine mesaj atıyorum ve bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Tek tek mesaj atmaktansa konu açıp herkesin fikrini almak istedim.Elimde bir kaç tane domain var ve bunlarla neler yapabilirim ve hangisine yönelmeliyim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Cs-GOnline.com

Bu alan adıyla bir server liste sitesi mi açmalıyım yoksa cs-go ile ilgili videolar, haberler vs. gibi konuların oluşturduğu bir blog mu? Farklı bir düşünceniz var ise lütfen yazmaktan çekinmeyin.

KadinFikri.com

Bu alan adını alırken çok güzel düşüncelerim vardı fakat biraz araştırdım ve neredeyse herkesin moda, sağlık, güzellik gibi konulara yöneldiğini görüp köşede kalmasının faydalı olacağına inandım sizce ne gibi bir oluşum yakalanır?

Teknopri.com

Tamam bende o teknoloji siteleri arasında yer almak istedim saklayamam ama düşündüm ne kadar dayana bilirim bilemedim. :)

Ban7.net

Bu alan adı benim için çok önemli nedense dün .com'unu alamadım düştüğü halde kısmet olmadı bana ama bir baktım .net'i boş çok hoşuma gitti ve değerlendirilecek bir domain oldu gözümde. Ban7.net ile sizce neler yapılabilir. Ban denildiğinde benim aklıma online oyunlar ve en çok da "Knight Online" geliyor. Sizce bu alan adıyla Oyun sektörüne mi yönelmeliyim ya da farklı bir fikri olan var mı ?

İlk sitem yine oyun haberleri ve video paylaşımları üzerineydi. Bu alanda da bilgi sahibi olduğum için zorluk çekmemiştim. Ama her türlü fikir değerlendirilir sizlerin fikride gerçekten önemli.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.