-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Forumda sürekli birilerine mesaj atıyorum ve bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Tek tek mesaj atmaktansa konu açıp herkesin fikrini almak istedim.Elimde bir kaç tane domain var ve bunlarla neler yapabilirim ve hangisine yönelmeliyim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Cs-GOnline.com
Bu alan adıyla bir server liste sitesi mi açmalıyım yoksa cs-go ile ilgili videolar, haberler vs. gibi konuların oluşturduğu bir blog mu? Farklı bir düşünceniz var ise lütfen yazmaktan çekinmeyin.
KadinFikri.com
Bu alan adını alırken çok güzel düşüncelerim vardı fakat biraz araştırdım ve neredeyse herkesin moda, sağlık, güzellik gibi konulara yöneldiğini görüp köşede kalmasının faydalı olacağına inandım sizce ne gibi bir oluşum yakalanır?
Teknopri.com
Tamam bende o teknoloji siteleri arasında yer almak istedim saklayamam ama düşündüm ne kadar dayana bilirim bilemedim. :)
Ban7.net
Bu alan adı benim için çok önemli nedense dün .com'unu alamadım düştüğü halde kısmet olmadı bana ama bir baktım .net'i boş çok hoşuma gitti ve değerlendirilecek bir domain oldu gözümde. Ban7.net ile sizce neler yapılabilir. Ban denildiğinde benim aklıma online oyunlar ve en çok da "Knight Online" geliyor. Sizce bu alan adıyla Oyun sektörüne mi yönelmeliyim ya da farklı bir fikri olan var mı ?
İlk sitem yine oyun haberleri ve video paylaşımları üzerineydi. Bu alanda da bilgi sahibi olduğum için zorluk çekmemiştim. Ama her türlü fikir değerlendirilir sizlerin fikride gerçekten önemli.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ban7 bence çok hoş bir domain direk aklıma onur asrak(bandudak) geldi :))
Webdahisi.com Güncel Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk domain tam bir cs go serverlerin listesi için doğmuş.
KadınFikri ise kızlarsoruyor sitesi gibi birşey olabilir.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kadınlara yönelik sitelerde bana göre domain seçiminde büyük bir hata yapılıyor. kadın kelimesi domain içinde neden bulunuyor. makyaj moda dekorasyon sağlık fitness tarzı kelimelerle domain üretilmeli.
ilk sitende başarılı olduysan onun üzerine yoğunlaş. olmadıysan neden olmadığını bir değerlendirip aynı hataları yapmadan tekrar oyun üzerine çalış.
bir projede konu üzerine yeterli bilgin yoksa taşıma suyla 50-100 hit alsan ne olur. o tarz siteler en babası 400 e satılıyor zaten. ilgiliı olduğun konuya yoğunlaşmalısın. oyun gibi.
1 ve 4 üzerine düş. spesifik olursan daha başarılı olur gibi. herkes gibi oyun haberi yerine belirli bir oyuna odaklan bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teşekkürler.
Sizce ne üzerine yönelmeliyim bu domainle.
noop Teşekkürler hocam yorumunuz için. Dikkate alacağım
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@DarkJoueur ne üzerine yönelmeniz gerektiği hakkında malesef fikrim yok ya domain hoşuma gitmişti benim :)
Webdahisi.com Güncel Teknoloji