-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Amelos
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wmaracı ticaretten çok bilgi paylaşımı yapılan bir ortam. Ve bana görede bu böyle kalmalı. İşin içine para ve ticaret girince her şey bozuluyor. Mesela ***'da insanlar bilgiyi dahi para ile satıyor. Ama Allahtan burda böyle değil. O yüzden wmaracını seviyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
*** sayesinde insan nasıl dolandırılır onu öğrendim.Wmaracı iyidir.:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
sosyalme.com
tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
*** mubarek ahiret kapısı :D:D girebilene aşk olsun :D
Anarschi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
High Professional Student in G
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burada başka forumları karalamak yada küçümsemeden mesaj yazarsak çok daha iyi olur arkadaşlar..Sonuçta bir çoğumuz halen veya eskiden oranın ekmeğini yemiş ve oraların bilgileriyle-belgeleriyle bazı yerlere geldik.. Son zamanlardaki bozulmalar filan olabilir ama o konuyuda burada tartışmayalım :)
Ticaret konusunda da biz daha çok üretmeyi seven insanlarız..Hani bahsettiğiniz sitelerde direk balık satılırken biz burada balık tutmayı öğretiyoruz.
Ticaret derseniz de illa ki genellikle web işi üzerine ticaretleri daha çok önemsiyoruz açıkcası..Hani web sitesi forumunda başka şeyler satılınca filan dolandırma-güven gibi bir çok sorun yaşanıyor..O yüzden daha çok net işleriyle ilgili ticaretlerin önemli yerlere gelmesi için çaba harcıyoruz..
O yüzden az olsun öz olsun.Sağlam olsun diyorum ben :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
Onur07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
WmAracı'nın şöyle kötü bir özelliği var piyasayı düşürüyorlar , normal fiyatta bir şey olunca da çok pahalı geliyor ama piyasası o normalde . Ticaret yapacak kişilerin uğrayacağı son adreslerden biridir bence.