Evet evet şaka yapmıyorum acayip bir durum bu, Saçma sapan bir durum, database de Türkçe karakterler normal olarak kaydediliyor, sayfa içersinde el ile yazdığım Türkçe karakterler okunuyor gel gör ki mysql den çekince Türkçe karakter bu hale geliyor.
IIS üzerinden kurmuş olduğum php de sorun olmuyor, wamp ile çalışınca bu sorun çıktı.

En üstte Aktif Man?et mysql de Aktif Manşet olarak kayıtlı, sayfada görünen diğer yerler html tarafında el ile yazılıyor..

Ek Olarak: YOkmu bu durum ile karşılaşan kimse aramızda?
Html olarak el ile TÜrkçe karakter yazdırıyorum sorun çıkartmıyor,
Database de kayıtlar Türkçe oraya kayıt ederkende sorun yok,
İŞ oradan alıp okumaya gelince sorun var Türkçe karakterler çıkmıyor,
Şimdi fark ettim Projeyi diğer bilgisayarda wamp server ile oluşturduğumda database e eklerkende sorun çıkıyor, iş yerinde asp kodladığım için IIS kullanmam gerekli webmatrix ile yüklediğim bileşenler çok normal çalışıyor.

Ek Olarak: Sanırsam bilen birine denk gelmedi, hatayı düzelttim, windows sunucu tarafında işletim sistemi Türkçe olduğu için gerekli bütün ayarlar yapılı oluyor ve wamp orjinalinde Türkçe değil sanırsam yeni sürüm ile ilgili bir durum demekki güncelleme geldi diye herşeye atlamamak gerekliymiş :) , düzeltmek için database e bağlantı dosyama mysqli_set_charset($conn,"utf8"); satırını ekledim düzeldi .