Yorumunuz için teşekkür ederim ilgili siteyi inceledim. Genel olarak hızlı bir şekilde aradaki farkları anlatayım.

Bahsettiğiniz sistem wordpress teması olarak düşünülmüş ve kalıp şekilde sunulmakta. Temayı beğenmediyseniz tasarımını gönderdiğiniz her hangi bir temayı ortalama 5 - 7 gün içerisinde giydirme işlemi yapabiliriz. Çoklu tema yönetimi mevcut.

Sistem 8 farklı içerik türünden oluşmakta böylelikle haber sitesinin yanında galeri emlak veya rehber sitesi oluştura bilirsiniz. dilerseniz bunların hepsini tek seferde oluşturup çoklu site yönetimi yardımcısı ile tek panel üzerinden yönete bilir ve hepsini ayrı tema ve ayrı görünüm şekilleri vere bilirsiniz. konum yönetim şekli ve her modülün içerisinde bulunan konumlandırma yapısı ile dilediğiniz modulü dilediğiniz alanda göstere bilirsiniz. Demoda size verilen her parçanın göstermiş olduğu özellikler. Slider şekilleri görünümler reklamlar ...

Diğer bir konu ise üyelik ve sosyalleşme aynıu onedio tarzı sitelerde olduğu gibi kullanıcılar kendi yazılarını paylaşa bilir, başkasının yazılarını beğene bilir, kullanıcılar bir birlerini takip edebilirler. takip edilen kullanıcıların açtığı başlıklar kişinin kendi profil sayfasında listelenir. favebook haber kaynağı gibi.

anket yönetimi ve görünüm şekilleri sayesinde gene onedio tarzı içerik görünümleri oluştura bilirsiniz.

haber sitesi değilde ben emlak sitesi oluşturmak istiyorum derseniz gene modul yapısı ile tek seferde sisteminizi emlak sitesine çevire bilirsiniz. temanın bu şekilde olmasının tek nedeni yapısı bakımından dilkediğiniz siteye çevrile biliyor olmasıdır.

tamamen herşeyine müdahale edebildiğiniz bir sistem satıyorum.