Referee19 adlı üyeden alıntı
İsyan bayrağını hep beraber çekelim.
cgrclk İnan herkes yaşıyor bu sorunu. Beğensen de çıkıyor, beğenmesen de.
Bir daha gösterme desende çıkıyor.
Ha hala diyorsan öyle bir niyetimiz yok orası yetmezmiş gibi bildirimlerden de reklam yaptınız.
'' Bizi kesinlikle facebook'tan takip edin hüloooooğğğğğğ '' diye.
Çok net anlaşılıyor facebook sayfa kasmak istediğiniz.
Dip not : Sırf bu kadar gözümüze sokulduğu için beğenmedim. Beğenmeyeceğim de.
Küçük bir beğeni kutusunu bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum, tamam varsa bir sorun incelenir, biz size sadece böyle bir sorunun genelde yaşanmadığını söylüyoruz, konuyu silip atmıyoruz, sizi dinliyoruz. Wm Aracı kullanıcılırını düşünerek hareket eder her zaman.
Diğer reklam konusunda şunu söyleyebilirim, evet facebook sayfası aktif değildi ve aktif olması için şu anda her şey yapılıyor. Binlerce kişi sayfayı beğeniyor kullanıyor, bunları yapmasalar bu kez de neden wmaracı çalışmıyor, sayfalarında paylaşım yapılmıyor vs. denilirdi sanırım. Ayrıca bırakında site sahipleri istediği gibi kendi facebook sayfalarının reklamını yapsınlar değil mi? Bildirimde yazan: "Bizi kesinlikle Facebook'dan takip edin! :) (Varsa takip etmeyen bir hatırlatalım dedik.)"
'' Bizi kesinlikle facebook'tan takip edin hüloooooğğğğğğ '' gibi bir şey göremedim, hüloooooğğğğğğ ne demek ya? Üslubumuza dikkat edelim lütfen.
Başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar, durumu gördük, dediğim gibi yapılacak bir şey varsa bunu zaten yapar yönetim.