Üye girişi yapmayan kişilerde veri çerez'e kaydedilir. Eğer üye girişi yapılıysa ve zaten beğendim dediyseniz de db'ye kaydedilir ve bir daha görmezsiniz o kutucuğu.

Çıkan splash'in sağ üst kısmındaki çarpı işaretine basıp beğendim zaten demenize rağmen eğer hala görüyorsanız o kutuyu bana özel mesaj atın, sorunu inceleyeyim. Çünkü böyle bir sorun olmaması gerekiyor. Veri direkt db'ye kaydediliyor ve bir daha o kutuyu görmüyorsunuz.

Mobilden giriş yapanlara ise tamamen kapatacağım splash'i.

Dediğim gibi, üye girişi yapılıyken çarpı butonuna basıp, "beğendim zaten" demenize rağmen eğer hala çıkıyorsa o splash bana özel mesaj atın, bakayım sorun neymiş neden böyle oluyormuş diye.

Bunun dışında "ben sağ üst kısımda bir çarpı görmüyorum" diyen varsa da ekran görüntüsü alıp bana özel mesaj atsın, ona da bakalım.

Ayrıca; siz webmaster adamlarsınız. Madem böyle bir sorun var. Bize iletişimden güzel bir dille yazarsanız bakın burada böyle bir sorun var, şu şu tarayıcıyı kullanıyorum diye. Biz de bakarız neredeymiş bu sorun diye ve çözeriz. Hadi mesaj atmayacaksınız, umrunuzda değil. Onu tamamen kapatacak bir yol da mı düşünemediniz? Yarınızdan fazlanız adblock kullanıyor. Sağ tıklayıp öğeyi engelle demeyi de mi akıl etmediniz? Gerçek webmaster böyle isyan konusu açmaz, çözüm üretir. Ya bize güzelce yazar burada sorun var diye ya da o sorunu kendisi çözer.