siteniz güzel ancak videoları ileriye sarmak istediğinizde yeniden en başa götürmesi benim pek hoşuma gitmedi,gelen ziyaretçiyi bağlamak için sağ yanda DOKTORUNUZA sorun kısmını ön plana çıkarın sonuçta piyasadaki sağlık bilgilendirme siteleri kopyala yapıştır ile bir yerlere gelmiş siteler en azından siz uzmansınız doktorsunuz yani ben olsam böyle siteleri tercih ederim yani doktorları ekibi ön plana sokun , bunun yanında hemen bir youtube kanalı açın ve hastalıkları röportaj yaparak tanıtmanız hem youtube kazancınız için hem sitenizin kalitesi için harika olacaktır birde yol yakınken domani değiştirin ve gerekirse alanadları üzerinden güzel bir domain satın alabilirsiniz saygılarımla aklıma gelenler bunlar
Videoları YouTube üzerinden yayınlamak daha iyi olacak sanırım ,dediğiniz gibi. Doktorunuza Sorun bölümünü de yapılacaklar listeme kaydediyorum.
Domain konusunda geciktim sanırım. Siz daha iyi bilirsiniz,insan az da olsa emek verince kıyamıyor :)
Yararlı yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Ek Olarak:
domain dışında gayet guzel bence
Hocam haklısınız,domain seçimi çok doğru olmadı. Çözüm üreticem inşallah. Teşekkürler.
Ek Olarak:
Siteniz güzel başarılar dilerim. Sadece şu GÜNÜN EN POPÜLER HASTALIKLARI başlığını bence değiştirin. Hastalığın popüleri olmaz gibi geliyor bana.
Evet hiç bu açıdan düşünmemiştim,cok doğru bir tespit yapmışsınız. Hemen düzeltiyorum. Teşekkürler.