Arkadaşlar merhabalar. Hepinize çok ihtiyacım var şu an Çok önemli bir sorunla karşı karşıyayım. 16 Eylül tarihinde benim sitemin istatistiklerinde bir değişiklik oldu. Hemde çok büyük bir değişiklik.
Bir anda hemen çıkma oranlarım aylardır %0 iken %50'lere vardı. Sayfa/Oturum oranlarım 6 ile 7 arasında dolaşırken 1-2'ye kadar düştü. Hatta Analytics'ten bir resim göndermek istiyorum. Baktığınızda zaten ne ara bu sorun ortaya çıkmış anlayacaksınız.
Gördüğünüz gibi 16 Eylül de hemen çıkma oranlarım 0 iken 19 Eylül'de ve sonrasında %50'ye ulaşıp hiç düşmüyor. Ben bunu fark ettiğimde çok uzun süren araştırmalar yaptım ancak hiçbir çözüme ulaşamadım. Hiçbir sorun yoktu. Ta ki düne kadar.
Birisi bana sayfamdan mesaj attı, iş konuştuk. Ardından birtkım işleri kendisi halledemediği için ben ona ne yapması gerektiğini söylüyordum. İnternet Explorer gir sitemi aç dedim ve o da siten başka yere yönlendiriyor dedi. Kafamda bütün sorunlar bir anda belirdi. Konuşmayı gönderiyorum.
Kendisi oneclick'ten bahsediyor. Ardından pritokari.top adlı bir sitenin açılmaya çalıştığını ama beyaz ekranda kaldığını söylüyor. Konuşmada verdiği resim ise burada.
Sanırsam neden hemen çıkma oranlarımın bir anda arttığını buldum. Ya saldırıya uğruyorum, ya da gerçekten bilmediğim bir şeyler işliyor. Tek çare sizsiniz, ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Umarım en kısa zamanda yardım edebilirsiniz. Eğer bir bilginiz yoksa bile yorumlarda bunu belirtmenizi istiyorum. Benzer sorunlar yaşayıp nasıl çözdüğünüzü öğrenmek istiyorum. Arkadaşlar durum hiç normal değil :(