eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Büyük projeler için özel sunucular her zaman daha iyidir ancak Standart VPS ler yerine digitalocean ya da siterobot.io deneyebilirsiniz. Her ikisinde de CPU ve RAM miktarını dileğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
Ayrıca
https://loader.io gibi sitler ile sunucunuzu test edebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sunucu Netinternet.Niçin netinternet Kirala senin olsun çok iyi :) paketleri uygun ayrıca Türkiyede önde gelen bi marka
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlangıç olarak bencede bir vps alın fazla yatirmaniza gerek yok ama hit çok fazla olmaya başlarsa ileride dedicated sunucuya geçersiniz yani direk dedicated çok masraflı olur onun dışında
50 bin TL bence reklam için yeterli olur youtube hazirda sosyal medya yatırımı olabilir ancak ilan üzerine ne kadar donus olur bence şüpheli daha çok seo ya önem verirseniz daha iyi olur bence
Webdahisi.com Güncel Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@crookersss öncelikle Adwords reklamları araştırın iyice onu çözmeye çalışın ozaman yoğunluk konusunda reklamlar hit sağlayacaktır ama önemli olan ne kadar sağlayacağı bunun araştırmasını yaparsanız bu soruya cevap bulabilirsiniz benim önerim hala orta düzey bir vps kullanmaktan yana dedicated demek gelir sağlamayan ilk zamanlar sürekli sermayeden yemek demek :)
Webdahisi.com Güncel Teknoloji
ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Öncelikle projenizde başarılar diliyorum. Reklam bütçesinden sağlam bir yatırım yaptığınız belli. Sosyal medya reklamı konusunda bir bilgim yok ancak yanlış hatırlamıyorsam Google, Adwords için günde 15TL veya daha yüksek bir yatırım yapanlara bir yetkili atıyor. Bu yetkili size reklamlarınızı nasıl kullanmanız gerektiği hakkında daha güzel bilgiler verebilir.
Sunucu konusuna geçecek olursak. Sunucu ihtiyacınız kullanacağınız yazılıma göre değişkenlik gösterecektir. Çok büyük hitleri vpsde barındırılan durumlar da mevcut o kadar büyük olmamasına rağmen vpsnin yetersiz kaldığı durumlar da. Bu konuda yazılımcınız ile görüşmeli ve şu soruları sormalısınız. Benim kullanacağım yazılım çok sql sorgusu yapacak mı? Sayfa boyutum bir kullanıcı için ortalama ne kadar olacak?
Eğer ki çok gelişmiş bir sistem kullanacaksanız bunların ikisi de artacaktır. Bu durumda vps yerine bütçenize uygun bir dedicated server almanızı öneririm. Dedicated için karar verirseniz Türkiye de Netinternet bir numaradır. Yabancı bir sunucu almak isterseniz de OVH'nin sitesine bakabilirsiniz.
Sunucu yönetiminden anlamadığınızı belirtmişsiniz. Sunucu vps de olsa dedicated de olsa sunucu yönetimi kendinize aittir. Firmalar sadece kurulumu yapıp size teslim ederler. Bu konuda bilgi sahibi kişiler ben de dahil olmak üzere wmaracında mevcut. Onlarla belli bir fiyata anlaşıp yönetiminizi onlara bırakabilirsiniz.
Biraz uzunca oldu ama faydalı olması dileği ile...