-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Onedio tarzında tek bir alanda site açmayı düşünüyorum. Ancak tema mı yoksa scriptmi kullanmalıyım tam olarak emin değilim. Wordpress kullanırsam Boombox temasını kullanırım fakat script kullanırsamda Buzzy scriptini düşünüyorum. Buzzy scripti onedioya çok benzediği için beni biraz uzaklaştırıyor maalesef.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ikisinin avantaj ya da dezavantajını yazarlarsa sevirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benimde şahsen onedio tarzı bir sitem var wordpress kullanıyorum niye dersen wordpress son zamanlarda çok tutuluyor ve hep bi gelişim içinde eklenti olarak da çok gelişiyor yani kod yazarım eklenti yaparım o derece bilgiliyim diyosan php denenebilir ama diğer türlüsü için bence banko wordpress
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
PHP script kodlamanın en büyük avantajı hız ve aynı donanımda daha fazla hiti kaldırma kapasitesi olacak. Wordpress'te ise istediğin hemen her şeyi çok kolay ve ucza bulman olacak. Ama özel yazılmış bir script kadar verimli olmayacak.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yanlış anımsamıyorsan DGN'nin kurucusu ve Uludağ Sözlük'ün sahibinin katıldığı Olay TV'deki bir programda Uludağ Sözlük'ün sahibi olan şahıs sitenin 17 dedicated makinede barındırıldığını söylemişti. Hani varsayıyorum site wordpress üzerine kurulu olsaydı, kiralaması gereken fazladan sunucu masrafı insanı deli ederdi.
Ne ekersen onu biçersin
zebun
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım ve Otomasyon, Seo
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
zargana çok güzel anlatmış script en iyisi özellikle senin projen için çünkü onedio tarzı siteler sosyal ağlardan besleniyor ve anlık ziyaretçi sayısı yüksek olur wordpress anlık ziyaretçide duman oluyor