Göz önünde bulundurulabilir fakat takipçi yükseltme açısından zorluk çekebiliriz bu konuda
Graybilisim adlı üyeden alıntı
yemek tanıtımı yapanlar üyeleri genelde bayan üyeler olmakta ve organik takipci oldukça iyi oluyor kullanıcı sayısı ile birlikte reklam alındığında günlük kazanç ve reklamlar ile aylık 10 bin tl kazanıla bilinir ama organik olarak uğraşılması gerek
Yemek tanıtımı için büyük sayfalar mevcut daha yüksek etkileşime sahip hocam rekabet açısından biraz zorlanma olabilecek durumda.
Güzel sözler pek mevcut kitleye hitap edebilecek şekilde sayılmaz hocam genelde takipçiler 18-35 yaş aralığında bulunuyor.
emreylmz39 adlı üyeden alıntı
ZionWeeb bana kalırsa alıcı bulabilir iseniz satın. 0dan başka bir sayfa kasın çevirdiğiniz sayfada üyeler düşer ve pek hit olmaz ama illa çevircekseniz kadın üye üzerine bir website kurun ve oradan reklamı yapın bence siteyi kısa zamanda yükseltirsiniz.
Bu da aklımda olan bir proje hocam fakat düşüş yaşanma olasılığı yüksek. Satış konusunda piyasa fiyatlarını bilmiyorum. 210k takipçi mevcut hesapta şuan.
KerimYaman adlı üyeden alıntı
Bana sorarsanız pratik el işleri pratik ev işleri tarzında sayfa olabilir. Mesela ip ve telden kolay ahize yapımı. (Avize de olabilir.)
Çok vakit ayrılması gereken bir şey hocam.
Ranay adlı üyeden alıntı
Millet kendi modasını yayınlasın
dm den fotoğraf toplayın ve onları yayınlayın Her zaman güzel/ ve şık olanları değil ara ara normal/sıradan onlanları da yayınlayarak halktan gelen bir çok fotoyu yayınlayabilirsiniz . Tutar mı bilmem
Göz önünde bulundurulabilir aslında moda üzerine düşüncelerimiz var.