-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba değerli hocalarım bizim kardeşimin işlettiği hediyelik eşya toptancı dükkanımız var şehir içinde ve şehir dışındaki bazı turistik yerlerdeki dükkanlara toptan satış yapıyoruz ve fikir benden çıktı kardeşime dedikmiş artık internet üzerinden de satış yapalım ama e-ticaret nasıl yapılır hiçbir bilgimiz yok deneme amaçlı opencart bir site kurulum yaptırdım ama ürün ekleyen arkadaş birkaç ürün ekledi artık eklenmiyor sistemde sorun var diyor siteyi kuran arkadaş ayarlarda sorun yok diyor velhasıl opencart dan nefret ettim!ürünleri kendim ekleyebileceğim paneli basit ,kredi kartıyla ve kapıda ödemeli hepsinden önemlisi GÜVENLİĞİ en yüksek olan bir sistem olmasını istiyorum aklımda shopphp var ama onunda ne wmaracında ne *** da bir yetkilisi yok sizin önerebileceğiniz Güvenliği en üst düzeyde sağlam bir sistem varmıdır? Ve ilk etapta nasıl bir yol izlemeliyiz? Önerileriniz değerlidir,şimdiden teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Ben de takipteyim, merak ettiğim tüm soruları sormuşsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ücretli bir sistemmi arıyorsunuz, ücretsizmi? Ücretliyse hazır paketmi arıyorsunuz?
Opencart nasıl "artık ürün ekleyemiyor" sorunu oluşturur ayrı bir merak konusu zaten. Biraz teferruatlıdır ürün eklemesi ama, kargo - ödeme modülleri ve bir çok özelliğiyle çoğu ücretli paket yazılımdan iyidir. Piyasada alt yapısı opencart olan bir çok e-ticaret sitesi var, açık kaynak kodlu olduğu için eklenti sıkıntısı da yok.
Paket olarak arıyorsanız Tsoft paketlerine bakmanızı önerebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Woocommerce hakkında tek düşüncem, maliyetler çok yüksek. Arama motorları konusunda Wordpress alt yapısına lafım yok fakat, geçen sene Almanya üzeri bir çalışma yaptığımızda, woocommerce eklentilerinin ödemeleri illallah ettirecek noktaya getirdi, mecburen gambio üzerinde bir çalışmaya projeyi tamamladık
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kimse yedeğinizi rehin tutamaz, ama maliyetler yüksek olur paket programlar da bence
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Opencart vs uğraşmayın derim Ticimax vs birisiyle anlaşın bu aralar ciddi indirimler yapıyorlar, düzgün bir alt yapınız olsun ürünlerinizi, ödeme sistemlerinizi sorunsuz yapın ki asıl konu olan pazarlamaya aklınızda hiçbir soru olmadan geçin derim. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Hazır eticaret sistemleri size yedek vermez verse bile birçok fonksiyon sayfasını şifreler sonuçta o firmaya yıllık ödeme yaparsınız.
Yıllardır opencart kullanıyorum on numara bir sistem bana kalırsa tekrar düşünün.Işini sağlam yapan bir yazılımcının kurduğu opencart altyapısı ile eticaretin kralını yaparsınız.