-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şu anda Kurulu olan opencart ve ben opencartdan nefret ettim 3 tasarımcı altından girdi üstünden çıktı yinede site tamamlanmadi şuan wix ,platinmarket ve ideasoft arasında kaldım
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işi sağlamk yapmak isityorsanız kesenin ağzını açın kobimaster gibi yazılım firmaları ile görüşün yeri yurdu belli olan ne olduğu belli olmayan paketleri almayın illade alacaksanız codecolyen themforset gibi yerlerden alın en azından tasarımları filan bir şeye benziyor mobil filan var sepeti var fatura formu var vs vs
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Çoğu yazılım firması yazılımı kendi serverına kuruyor ve yedeği sizle paylaşmıyor(full paket almadığınız sürece). Ayrıyetten yıllık bakım ücreti vs. aldıkları ücrette ek masraf oluyor. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Prestashop ve OpenCart önerebilirim. Presta benim önceliğimdir. Tabii bu yazılımlardada önemli olan modüllerdir. Kendi istediğiniz modüllerle güzel bir e-ticaret sitesi oluşturabilirsiniz. Türkçe forumlarıda mevcut her hangi bir sorunda destek alabiliyorsunuz konu açıp. Presta ile ilgili sorunlarınızda bende yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
prestashop, magento ve opencarttan birini tercih edin
Opencart türkçe desteği çoktur avantajı TR desteği fazla olması
Magento SEO konusunda kraldır ancak fiyatları tuzlu ve türkçe desteği yok denecek kadar az.
Prestashop biraz karışık gelebilir yeteri kadar türkçe desteği mevcuttur. Seo konusunda Opencartta nazaran daha iyidir
2 kişi bu mesajı beğendi.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim çocuklar peki güvenlik açısından hangisini önerisiniz hangisinin güvenliği üst duzeydedir ?
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
yanlış konuya yorum yaptım, bu nedenle yorumu sildim
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Eticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oncelikle gecmis olsun diyorum. Eticaret oncelikle sabir isidir. Bi anda hersey olmaz. İsin guzeli elinizde urun varmis. Bununda eticaretini yapmak istiyorsaniz Opencart sizin icin bicilmis kaftandir. Neden derseniz butun eticaret sistemlerinde
1. Onyuz
2. Kategori bolumu
3. Urun sayfasi
4. Alisveris sepeti
5. Odeme sayfasi
Standarttir bulunur. Opencart zaten bunlari sagliyor. Burda sizin yapmaniz gereken size ozel tema yaptirmaktir. Kullanimda sikinti yasamaniz size dogru anlatilmadigi icin malesef. Yıllık 12 trilyon cirosu olan ve 7 yildir calistigim firmalar var.
Ayrica eticarette tucaretin %10u siteniz %90i REKLAM dir. Destek isterseniz ulasabilirsiniz
Ek Olarak: Ayrica magento kraldır. Ama bir iki kisinin isare edebilecegi bir sistem degildir. Opencar vs Prestashop kiyaslamasi yaparsak ikisinede tema yazdigim icin opencart her zaman tercihimdir. Prestashop ile bazen kucucuk bi yeri degistirmek uzun zaman alabiliyor. Cunku bir puzzle birlestirmek gibi temalarinin yapimi :)
Web Designer - Tasarimcenter.com