Merhaba arkadaşlar,
Tertemiz, adsense onayı almış, belirli içeriklerden düzenli hiti olan, tüm içerikleri full özgün ve seo uyumlu, belirli dönemlerde hiti oldukça yüksek olan sitem farklı bir projeye girecek olmamızdan dolayı nakit ihtiyacı nedeni ile satılıktır.
Siteme ara ara SEO çalışmaları yaptım. Tanıtım yazıları yazdırdım, backlinkler sağladım. Site üzerinde şuan alternatif ve düzenli hit/kazanç sağlayacak 2 alt içerik var 1'isi şuan çok iyi çalışıyor, diğeri üzerinde ilgilenilmesi gerekiyor.
Siteye içerik girilip ufak bir Sosyal Medya/ Seo çalışması yapıldığında hitler 2-3 katına çıkabiliyor. Bir müddet yoğun ilgilenme ile kazancını 3-4-5'e katlama potansiyeli var. Sitemin ruhunu bildiğim için bazı konularda alan arkadaşa taktik de vereceğim.
Site wordpress sitedir, tema lisanslıdır. Ayrıca çok tutulan Voice teması da yüklüdür satışa o da dahildir.
Daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar pm ile sorabilir, her konuda yardımcı olacağım.
Ankara içi satış düşünüyorum.
Site adresi: creafe.net
Site için istenen fiyat : Alt sınır 600 TL'dir, tekliflere açığım.
Sitenin aylık getirisi: Adsense/Admatic/Tanıtım Yazıları Aylık ortalama 100 TL
Alan adı yaşı: 1 yıl 10 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Grafik Tasarım - Wordpress - SEO - Oyun
Günlük hit sayısı: Bu aralar toplamda 400-500 civarı, önümüzdeki ay bazı içerikler sayesinde 800-1K hit bekliyorum.
Ziyaretçi kaynağı: Google (%90)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Bir müddet idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır,
https://wmaraci.com/site-analizi/creafe.net
İLAN SADECE 1 HAFTA DURACAKTIR.