Merhaba Arkadaşlar Sitemi uzun zaman önce açtım fakat, zamanımı ayıramıyorum artık ve satak istiyorum,
Site adresi ; dizidvi.com
Site için istenen fiyat : 300 TL Başlangıç fiyatlı açık artırım yöntemi ile satmayı planlıyorum, fiyat artışları 20TL olacak şekilde
Sitenin aylık getirisi: Amacım reklamsız dizi izletmekti o yüzden reklam eklemedim.
Sitenin açılış tarihi: 2,5 Yıl oldu açılalı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yerli ve Yabancı Diziler
Günlük hit sayısı: 500 - 800
Ziyaretçi kaynağı: %30 google %40 bing %20 yahoo %10 yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümiçeriği ile beraber satılıktır.
Hosting dahil midir: Hosting geçici olarak idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Dizi sitesi olduğu için adsense kullanılamaz ama arama motorlarında sorun çıkmaz
Banlı olduğu arama motoru var mı: Banlı olduğu arama motorları yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet alpv2 dizi scripti kullanılıyor.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: telif hakları illaki olan şeyler dizi sitesi için ama şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu konuda ben bu konuda mail geldiği zaman diziyi silip 1 hafta sonra tekrar ekliyrum sorun çıkmadı şu ana kadar, ama kaldırdıktan sonra hemen geri dönüş yapın yeter.
Domain godaddy üzerinde kayıtlı, isteyen olursa, dvi uzantılı diğer siteleride satabilirim, filmdvi.com, oyundvi.com sitelerimi dvi uzantılı almamın sebebi ise DVI'nin görüntü aktarma kablosu olması sebebi ile aldım yani görsel şeyleri ifade eden görselliği aktaran kablo olduğu için dizileri filmleri izleten site manasını taşımasını istedim umarım işinize yarar.
Alıcısına Şimdiden Hayırlı Olsun.