-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Banka Müfettişi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İşinize karışmak gibi olmasın ama nacizane bir önerim olacaktı. Diyelim ki büyük çapta bir sitem var, domain benim için çok önemli ve domain tescil ya da transfer yapmak istediğimde, SEO'da önemli olması sebebiyle 5 YIL yapıyorum.
Siteniz üzerinden, 5 Yıllık bir tescil ya da transfer mümkün değil bu kampanya ile. Malum Türküz, uğraşmayı çok sevmiyoruz, müşteri de önemli hepimiz için, o yüzden kaçırmamamız da lazım :) adam 1 yıl domain alıp, neyse sonra alırım dememeli :)
GoDaddy gibi büyüklerinde domain kampanyaları oluyor ama sistem 5 senelik tescile de izin veriyor. Hem kupon kodunuzu kullanabiliyorsunuz hemde süreyi belirleyebiliyorsunuz.
Yani işin özeti, hem kupon koduna ilişkin indirimi, hemde indirim sonrası 2., 3., 4. ve 5. yılların indirimsiz fiyatlarını ortak hesaplayabilecek ve ortak tescil yapabilecek bir sistem size daha çok yakışırdı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Sektör Mağaza Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
.biz domainler için transfer kodunuz mevcut mu ?
sanırım 4.99 kampanyası sadece .com .net .org için geçerli..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
son 2 gundur turhostta bulunan siteme ve turhostun sitesini acamiyorum Romanyadan ! Bir bilginiz var mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turhostla Çalışmaktan Mutluyum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sadece sizle alaki degilmis. Turhost ta ulamadigim icin destek talebi acamiyordum. Soruna gelecek olursak kisa bir sureligine tum avrupa ulkelerinin turkiyedeki bazi serverlara erisimi durdurulmus. Hepsine degil bazilarina ve sizede ozel degil.
NOT: Bende yillardir turhosttayim gayet memnunum.