Ek Olarak:
Bulunduğunuz sektör zor bir sektör ise 100 makale pek bir şey sayılmaz. Sadece yazı değil bir çok önemli faktör var ilerleyebilmek için.
Hocam yazıyı sonuçta google'a değil. Kullanıcıya yazıyorsunuz. Video gibi içeriklerde yazı yazmak çokta gerekli değil. Eğer içeriğinizi 100 kelime ile yazacaksanız 100 kelime ile yazın. Ziyaretçi geldiğinde eğer içeriğinizi okumaya başlayıp ilk başlarda sıkılırsa hemen çıkma oranları artar. Bunu da google "he demek ki bu yazı kaliteli değil" der. Sizi aşağı sıralara doğru indirmeye başlar. Eğer yazı içeriğiniz 100 kelime ama kaliteli ise ziyaretçi geldiğinde okuyup üstüne video'yu izlerse. Google sizi yavaş yavaş üst sıralara çıkarmaya başlayacaktır. Ayrıca unutmayalım bir kelime de üst sıralara çıkmak aylar süren çalışmadır. Kesinlikle kullanıcı odaklı yazın. Bırakın uzun olmasın içerik kaliteli olsun. Kaliteli içerik her zaman üst sıralara mahkumdur. :)
Bu durumda olması gereken kadar yaz ama düzgün yaz. Işıkların turuncumu yeşilmi olduğu çok önemli değil sonucunu çıkarmalıyım doğrumu anladım.
Çünkü bir yazı yazıyorum sırf 300 kelimeye ulaşsın ışıklar yeşil yansın diye aynı kelimeleri tekrarlıyorum veya örnek veriyorum
Dizi oyuncuları
Dizi konusu
Dizi yapımcısı
yazmama gereken yerlere
ATV Deneme dizisi oyuncuları
ATV Deneme dizisi konusu
ATV deneme dizisinin dizi yapımcısı
gibi uzata uzata gidiyorum.