-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Açıkcası ben tam olarak anlamadım. Ayrıca bu işlemi PHP-MySQL için mi istiyorsunuz excel için mi ?
Aşama aşama anlatırsanız yardımcı olabilirim. Kendiniz bildiğiniz için bizimde anladığımızı düşünüyorsunuz.
OZone
www.webscriptim.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba,
Mantık anladığım kadarı ile şu şekilde olmalı öncelikle dil tablosu ve dil_id oluşturacaksın üye hangi dili seçti ise üye tablosunda o dil_id güncellenerek çekilecek sonrasında panelde o dil görünecek. Sonrasında o dile ait panelde o dile ait dil_id ile ilgili kategoriler ve diller gelecek panele yazdıracaksın panel içinde eklenen yazı yada ürün üst_id ile yazırdırınca sitede ilgili bölüme gidecek. ( Bu arada ust_id = dil_id olucak ) umarım faydalı bir bilgi olur sizin için kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satınalma Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@O-Zone kategorileri baska yerde listeletiyorum 3 farklı dildeki üyeler aynı kategoriyi seçiş olabilir seçtikleri dillere gore if ile filtreliyorum yani ben 3 dilide sql olarak kaydetmem gerekir
Ek Olarak: Bu yazımda kimse birşey anlamadı sanırım,Kısaca comboboxda 1 kategori seçtik ve o ketagorileri datbaseden while döngüye sokup getirdik,comboboxta seçtiğimiz kategori adını ve ID sini aynı anda veritabanına nasıl yazdırırız,