cLoneX

Ben sizinle 12 aylık sunucu anlaşması sağlamış ve önceden 12 aylık para almıştım. Fakat son aylarda sağlık sorunlarımla alakalı olarak hizmet vermeyeceğimi bildirmiştim. Yeniden uzatmak istiyordunuz. 12 ay tamamında siteleri taşıyabilirdiniz. Ben sadece size sunucu sağlıyordum. Geri kalan tüm işlemler size aittir.

Ek olarak: 12 ay bitiminden sonra ben minimum 3 ay kendim ödeme yaptım sunucular için. 12 ayın bittiğini biliyordunuz ve ödeme yapabilir, siteyi taşıyıp kapatabilirdiniz. Her iki site için sunucuları ücretsiz kurdum, ücretsiz panel lisansı sağladım ve destek verdim zaman zaman. Siteniz bir defasında zararlı kod tespitiyle askıya alınmıştı ve zararlı kodları temizleyerek yeniden aktif ettim. Son kez yeniden virüslü uyarı verdiği için ve sizden haber gelmediği için yedekleri alarak kapatmak mecburiyyetinde kaldım. Sitelerin kapandığı zamanda destek isteyebilir, yedeklerinizi talep edebilir veya yeniden sunucu uzatması için anlaşabilirdiniz. Sizden ödediğim 3 aylık parayı bile talep etmedim.

Ve son olarakta siteniz şuan bile kapalı durumdadır.