Bugunlerde linux'e geçme ve linux hakkında araştırmalar yapıyordum. Bu sırada windows üzerinde en çok kullandığım idm, linux üzerinde malesef çalışmıyordu. Daha öncelerde de linux'e geçememin sebebi buydu. Bazı benzer indirme yöneticileri var fakat browser üzerinde video yakalama işini pek iyi yapamıyorlardı. Yeni araştırmamda Xtreme Download Manager'ı buldum ilaç gibi geldi. Bu tanıtımıda herkesin yararlanması için paylaşıyorum.

Avantajları;

• Browser üzerinde sorunsuz video yakalama(bana göre idm'den iyi en azından sacma sapan yerlerde indir butonu çıkmıyor).

• Kuyruk olayı bu yöneticide de var.

• İndirme dosyalarınızı gizleme gibi seçeneği var hatta şifre koyuyorsunuz indirdiğiniz şeyler gizli şekilde iniyor.

• Media convert özelliği var(kullanmadım).

• Hız sabitleyici var.

• Kuyruğun hangi zaman aralığında indirmeye koyacağınızı belirleyebiliyorsunuz.

• Proxy seçeneği var(denemedim).

• İndirdiğiniz dosyaları bilgisayarınızda yüklü olan bir antivirüs ile taratabiliyorsunuz.

• İndirilecek olan dosyayı kaç parçaya bölüp indireceğini seçebiliyorsunuz(min.:1,max.:32).

• Bunların dışında bir kaç özelliği daha var benim en çok ilgimi çeken bunlar oldu ki Browser İntergration yetip artıyor ve en önemlisi ücretsizdir.

Verdiğim Link'ten son sürümünü indirip kurabilirsiniz.

Kaynak:http://oguzeren.net/index.php/2016/11/20/internet-download-manager-yerine-kullanabileceginiz-bir-program/