Bold yaptıklarım çok fazla sorgusu olan eklentiler diye biliyorum. Eğer temanızı başka sitenize yükleyip test ettiğinizde CPU tüketiminin az olduğunu görüyorsanız.
Yedeklerinizi alın wordpress'i yeniden kurun ve ya doğrudan başka hosting paketine geçiş yaparak tekrar deneyebilirsiniz.
Hosting firmanıza durumunu izah ederseniz belki de hosting ile alakalı olduğunu belirtebilirler.
Ben bir çok segmenti eleştirmeye çalışıyorum hazır cevap vermek yerine çok fazla sorunu araştırmanıza yol göstermek istiyorum.
Yedeklerinizi alın wordpress'i yeniden kurun ve ya doğrudan başka hosting paketine geçiş yaparak tekrar deneyebilirsiniz.
Hosting firmanıza durumunu izah ederseniz belki de hosting ile alakalı olduğunu belirtebilirler.
Ben bir çok segmenti eleştirmeye çalışıyorum hazır cevap vermek yerine çok fazla sorunu araştırmanıza yol göstermek istiyorum.
Çok daha kötü şartlar artında sitesi mükemmel çalışanlar var. Mesela bana bir bir site daha var, tema oldun eklentiler oldun her şeyi aynı http://www.sistemgereksinimleri.net/ burada hiç sıkıntı yok, üstelik burada hosting kullanılıyor ve daha fazla trafik alıyor.