Telefon açıp bana durum bildirimi yapan bir hosting yetkilisi varken, memnun olmamak elde değil. Az kavga etmedim natroyla telefon numaram sistemde varken neden bir alo diyemiyorsunuz diye.. Teşekkürler! Az sonra sabah mesai olmasına rağmen oturup pc başına sistemle ilgileneceğim, sırf bu özveriye saygısızlık yapmamak için..
Memnun kalmanıza çok sevindik Cenk Bey.
Bana zorla vds paketi satmaya çalışan elinden gelen zorluğu çıkartan bir firmadan beni kurtaran ilgi ve alakanın üst düzey olduğu harika bir firma, Bugün reseller başlangıç paketiyle başladım kısmetse tüm sitelerimi tek tek bu firmaya taşıyacağım.
İnşallah bu başarıları daim olur
İnşallah bu başarıları daim olur
Güzel düşünce ve dilekleriniz için teşekkür ederiz.Memnun kalmanıza çok sevindik.
Arkadaş ne övmüşler :) mesajım bulunsun ben de yeni projelerim için wordpress hosting paketi alacağım
Dilediğiniz zaman memnuniyetle yardımcı olabiliriz. :)
yigitcankus adlı üyeden alıntı
@hzmhzm , Aslında övmek denilemez çünkü olabildiğince iyi hizmet sağlıyorlar. Piyasa bulunup kendisini dev gibi gösterip 50-100 tane sunucu olan firmadan daha iyi ve daha kaliteli hizmet sağlıyorlar.Büyürken de bu istikrarlarının devam edeceğini ve müşteri ile ilişkilerinin ekip genişledikçe daha sağlam olacağını düşünüyorum.
Yiğit Bey güzel düşünce ve dilekleriniz için teşekkür ederiz. :)