Sayın ; turgutdgn
İletişim için teşekkürler :) Sizin bu cevap psikolojiniz üzerine proje hazırlayıp, üniversite de konuşma yaptım ve bir kaç şey söylemek istiyorum izin verirseniz ;
Bulunduğun Konum ; Burası her türlü olumlu/olumsuz eleştirilerin yapıldığı alandır.
Cevabınız ; Bunu yüzlerce sayfada anlatabilirim ama anlatmıyorum ki anlayacağınızı umuyorum :) Vahşi hayvanlar ölürken bile kavga ettiği rakibine saldırma düşüncesindedir. Sizin bana cevabınızda '' Sanırım çok başarısızlıkla karşılaşıp tecrübeler edindiniz '' diyerek saldırmanız inanın zerre kadar umurumda değil, bu konuda sadece şunu diyebilirim ; '' Umarım GERÇEKTEN başarısızlık yaşayacağınız projelerde yer alır veya gerçekleştirirsiniz.''
Birde eklemek isterim yapıcı değil, yıkıcı olan yorumunuza hitaben konularına her olumlu mesaj yazıldığında teşekkür mesajları ile donatan insanlardan olmayın! Ben bu forum dahil yorum yapılıp ;
''Hayır, ben dediğiniz kadar iyi değilim. yalan söylemeyin.'' diyen olmadı ama sizin gibi kendi fikirlerine uymayan insanlar ile karşılaştığında, hemen kabuğuna kaçan çok insan oldu.
Kırdıysam özür dilerim..