Gördüğüm kadarı ile bilgini ve deneyimlisiniz sizden uzun soluklu yardım alabilirim :p
Aliexpress üzerinden alacağım modeli göstermek fikrinizi almak isterim.
Bahsettiğim gibi kameram mevcut sadece güçlü bir motora sahip drone. Kameramı altına takıp üstten çekimler yapıp kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.
Tabi çok büyük beklentilerim yok bütçem dahilinde DJI alabilecek durumda şu an için değilim ..
Bu konuda önerilerinize açığım :) Konuyu açan arkadaşada da tekrardan kendi adıma çok teşekkür ederim.
Aliexpress üzerinden alacağım modeli göstermek fikrinizi almak isterim.
Bahsettiğim gibi kameram mevcut sadece güçlü bir motora sahip drone. Kameramı altına takıp üstten çekimler yapıp kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.
Tabi çok büyük beklentilerim yok bütçem dahilinde DJI alabilecek durumda şu an için değilim ..
Bu konuda önerilerinize açığım :) Konuyu açan arkadaşada da tekrardan kendi adıma çok teşekkür ederim.
bunun için model konusunda yardımcı olamam pek bilgili değilim modeller konusunda ama bu dronelar için forumlar var oraya konu aç orada sana model seçiminde yardımcı olurlar . Ben yurtdışından alma konusunda yardımcı olabilirim anca :)