google webmaster tools tan temizle kardeşim
öncelikle robots.txt'ten butun botları engelle. Daha sonra google url kaldırma aracı ile sitede ki bütün url'eri kaldır. Yeni siteyi aktif ettiğinde robots.txt'i tekrar düzenlersin
@SamSmith sırası ile anlatıyorum
-ilk önce wordpress 'den eklediğin konularının hepsini siliyorsun
-ikinci olarak kategorileri siliyorsun.
-Daha sonra sitemap kurulu ise sitemap ı kaldırıyorsun tekrar indexlemesin diye gerçi sen konuları kaldırdığında sitemapdaki linklerde kalkar ama ne olur ne olmaz.
-En son google webmaster toolsdan link kaldırma işlemlerini yapabilirsin
bunuda yaptıkdan sonra biraz mola ver git çay kahve iç :)
sonra yeni bir tema düzenleyerek sitenin yapımına başlayabilirsin. Daha sonra kategoriler ve yazılar :) Hayırlı olsun :)
-ilk önce wordpress 'den eklediğin konularının hepsini siliyorsun
-ikinci olarak kategorileri siliyorsun.
-Daha sonra sitemap kurulu ise sitemap ı kaldırıyorsun tekrar indexlemesin diye gerçi sen konuları kaldırdığında sitemapdaki linklerde kalkar ama ne olur ne olmaz.
-En son google webmaster toolsdan link kaldırma işlemlerini yapabilirsin
bunuda yaptıkdan sonra biraz mola ver git çay kahve iç :)
sonra yeni bir tema düzenleyerek sitenin yapımına başlayabilirsin. Daha sonra kategoriler ve yazılar :) Hayırlı olsun :)
@DiziÖneri Kardesim böyle bir anlatim cok iyi oldu. Malum acemilik sora sora atlatilacak. Cok tesekkur ederim. Kahve cay tavsiyen de ayrica güzeldi sagol :)
Diger arkadaslara da ilgilendikleri icin tesekkur ederim.
Bu sekilde uygulayacagim ins. sorun olmaz olursa burdayim :)
Ek Olarak: Sitemi kaldirmak icin wp den yazilari sildim kategorileri de sildim. Eklentileri kaldirdim. Son olarak
Google Webmasters Tools/Google dizini/url leri kaldır kismina girdim ancak hic bir url görünmüyor.
Site:siteadi.com yaptim toplam 100 üzeri sonuc bulundu diyor. Bu url ler zamanla kendisi kalkar mi?