Hocam ben şahsen çok beğenmedim site yapısını.
Çok daha kurumsala yönelik çalışmalar yapabilirsin. senin bu site seo açısından bir takım çalışmalar yapmışsın uğraşmışsın fakat seo nun yanında insanların seni tercih etmesi için görsellik te önemlidir.
Benim gözüme ilk takılan
barın altında aynı menunun daha küçüğü çıkıyor. oradaki amacın breadcrumbs etiketlerini kullanmaksa eğer yanlış kullanım olmuş. Kullanımı için Anasayfa - Aktif olan sayfa - ve varsa alt sayfaları olarak basamaklandırabilirsin. Ayrıca blogger temasını andırıyor. Keywordslerin de çok uzun hocam spam olarak algılanırsın bukadar keywords ile. anahtar kelimelerinizi seçerken firma isminizi eklemeyin. En nihayetinde o sektörde o isimi bilen kişiler arama yapacaktır. örnek olarak "hizmet nakliyat, hizmet taşımacılık" taşımacılık sektöründe hizmet nakliyat firmasının varlığından haberdar olan kişiler yazacaktır. daha genele yayın anahtar kelimelerinizi ve google adsense üzerinden kelime aracı ile aranma hacimlerine dikkat edin. aylık 1- 10 arama alan kelimeleri eklemeniz bir fayda sağlamayacağı gibi keywordslerinizde gereksiz yere karekter tüketmiş olacaksınız. Sitenizde kullandığınız metinler de sizin için anahtar kelime niteliğinde olan kelimelere - gibi etiketler ile vurgu yapabilirsiniz. örneğin evden eve nakliyat etiketi ile bu kelimeyi kalınlaştırmış olacaksınız. ve verebiliyorsanız o kelimelere site içinde farklı linkler verin. evden eve taşımacılık sektörü ile ilgili yazınız varsa o yazıya ait linki kelimeye verin.