-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Başarılı olmak istiyorsanız, öncelikle arama motorlarında üst sıralarda yer almalısınız. Bakınız ; armut.com
insanlar sizleri eleştirirken daha mütevazı olmaya çalışın. Böylelikle daha fazla kişi tarafından sevilir ve yorum alırsınız.
Sitenizi inceledim ve yukarıda söylenenlere aynen katılıyorum. Henüz firma girişinin olmadığı bir site için en iyi demek çok saçma. Ben sizin yerinizde olsam, şimdilik o reklam alanlarını ve ücretli vitrin olayını es gecerdim. Oylama sistemi ile en iyi oyu alan firmaların daha görünür yerlerde görünmesini sağlayın. Böylelikle gerçek anlamda ziyaretçilerinizi de magdur etmemiş olursunuz.
Biz en iyisiyiz demekle Hiç bir zaman en iyisi olmazsınız bunu unutmayın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel yorumunuz için teşekkürler tabiki en iyisi olmak öyle kolay değil :) Söylediklerinizi dikkate alacağım..Sadece internetten değil firmaları tek tek gezip site anlatıldığı için o reklam alanlarını kaldırmıyorm birkaç müşteri almayı düşündüğü için
Mağara_AdamıEk Olarak: tavsiye ederim :)
hasanayt
https://www.youtube.com/channel/UCcKsA-OdHC8QyaV37CGi9IQ?sub_confirmation=1
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
çok çok iyi olmuş başarılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
çok ayrıntılı bakmadım. aslında bakmayacaktım bile ama kavgayı görünce ne olmuş ne bitmiş sitenize baktım.
firma sitesi sanırım bu. ama firma yok sitede. çoğu kategori boş. diğerleri de 3-5.
bence firma kaydetmeye odaklanmalısınız. şu aşamada hit almanın size bir faydası olacağını sanmıyorum. yani burda reklam yazısı yazıp benim ve birkaç kişinin sayfanıza girmemizi sağladınız ama sürekliliği yok bunun.
bu nedenle önceliğiniz firmalara ulaşmak ve yüzlercesini kaydetmeniz gerek.
ekolay netin yaptığını anlatayım. benim sahibinden com da ilanlarım vardı. bir gün telefon çaldı. ben ekolay netten bilmem ne, sahibinden com da şu ilanlarınızı gördüm, şu işle meşgulsünüz, bizim platformumuza da kaydolmanızı isteriz. ekolay net 10 senedir bildiğimiz bir firma diye tamam dedim kaydımı başlattılar. ertesi gün de ben panele girip üyeliğimi aktif hale getirdim. gerçi daha sonra hiç kullanmadım, bir işime de yaramadı. sahibinden ezici üstünlüğü var.
bu bir yöntem. wmaracıda hosting firmalarına falan teklifte bulunabilirsiniz. başka platformlarda farklı kategorilerde müşteriler arasınız. ya da farklı yöntemler bulur denersiniz.
ama hosting aldım bir de domain, tema da hazır zaten. bu kısmı herkes yapabilir. armut sahibinden ekolay n11 n12 13 14 bunlar hangi aşamalardan geçmiş araştırmalısınız. bütçeniz o derece büyük olmayabilir. siz de kendi kendinizin müşteri temsilcisi olun. ucuz ya da bedava ama etkili yöntemler seçin.
bunların dışında üye olan firmalarınıza da kontrol mekanizması yapmanız lazım. burdan üye yaptığınız bir kişi alakasız bir kategoriye kaydolmuş mesela. hatta burdan sitesini bilmesem ne iş yaptığını bile anlamam.
zor bir alan seçmişiniz. başarılar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yorumunuz için teşekkürler :)
Ek Olarak:
noop adlı üyeden alıntı
çok ayrıntılı bakmadım. aslında bakmayacaktım bile ama kavgayı görünce ne olmuş ne bitmiş sitenize baktım.
firma sitesi sanırım bu. ama firma yok sitede. çoğu kategori boş. diğerleri de 3-5.
bence firma kaydetmeye odaklanmalısınız. şu aşamada hit almanın size bir faydası olacağını sanmıyorum. yani burda reklam yazısı yazıp benim ve birkaç kişinin sayfanıza girmemizi sağladınız ama sürekliliği yok bunun.
bu nedenle önceliğiniz firmalara ulaşmak ve yüzlercesini kaydetmeniz gerek.
ekolay netin yaptığını anlatayım. benim sahibinden com da ilanlarım vardı. bir gün telefon çaldı. ben ekolay netten bilmem ne, sahibinden com da şu ilanlarınızı gördüm, şu işle meşgulsünüz, bizim platformumuza da kaydolmanızı isteriz. ekolay net 10 senedir bildiğimiz bir firma diye tamam dedim kaydımı başlattılar. ertesi gün de ben panele girip üyeliğimi aktif hale getirdim. gerçi daha sonra hiç kullanmadım, bir işime de yaramadı. sahibinden ezici üstünlüğü var.
bu bir yöntem. wmaracıda hosting firmalarına falan teklifte bulunabilirsiniz. başka platformlarda farklı kategorilerde müşteriler arasınız. ya da farklı yöntemler bulur denersiniz.
ama hosting aldım bir de domain, tema da hazır zaten. bu kısmı herkes yapabilir. armut sahibinden ekolay n11 n12 13 14 bunlar hangi aşamalardan geçmiş araştırmalısınız. bütçeniz o derece büyük olmayabilir. siz de kendi kendinizin müşteri temsilcisi olun. ucuz ya da bedava ama etkili yöntemler seçin.
bunların dışında üye olan firmalarınıza da kontrol mekanizması yapmanız lazım. burdan üye yaptığınız bir kişi alakasız bir kategoriye kaydolmuş mesela. hatta burdan sitesini bilmesem ne iş yaptığını bile anlamam.
zor bir alan seçmişiniz. başarılar.
Bu detaylı yorumunuz ve önerileriniz için teşekkürler.Site bikaç aydır aktif ama asıl olarak başlayalı, bu tasarıma geçeli 15-20 gün anca oluyor yani daha yeni bir site yapmam gereken birton şey,katetmem gereken uzun bir yol var. site kategorileri dediğiniz gibi düzenlenecek firmalar eklenecek vsvs.söylediğiniz önerilere dikkat edeceğim tekrardan incelediğiniz için çok teşekkürler. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben çok beğendim sitenizi; ilk site kurulduğunda ekledim firmamızı. Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)
murro
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek