lostyazilim
tr.link

Türkiye'nin Sosyal Firma Rehberi Yenilendi!

64 Mesajlar 8.175 Okunma
lstbozum
tr.link

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Başarılı olmak istiyorsanız, öncelikle arama motorlarında üst sıralarda yer almalısınız. Bakınız ; armut.com

insanlar sizleri eleştirirken daha mütevazı olmaya çalışın. Böylelikle daha fazla kişi tarafından sevilir ve yorum alırsınız.

Sitenizi inceledim ve yukarıda söylenenlere aynen katılıyorum. Henüz firma girişinin olmadığı bir site için en iyi demek çok saçma. Ben sizin yerinizde olsam, şimdilik o reklam alanlarını ve ücretli vitrin olayını es gecerdim. Oylama sistemi ile en iyi oyu alan firmaların daha görünür yerlerde görünmesini sağlayın. Böylelikle gerçek anlamda ziyaretçilerinizi de magdur etmemiş olursunuz.

Biz en iyisiyiz demekle Hiç bir zaman en iyisi olmazsınız bunu unutmayın.
1SMHMedya turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
reklam

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Ortada yazılan maddeler var zincir gibi düşün :) hepsi bir araya geldiğinde problem oluyor benim düşüncem böyle ama baktığında güzel tema hatta ileride kullanmayı bile düşünüyorum açıkcası turgutdgn
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

turgutdgn turgutdgn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)
Güzel yorumunuz için teşekkürler tabiki en iyisi olmak öyle kolay değil :) Söylediklerinizi dikkate alacağım..Sadece internetten değil firmaları tek tek gezip site anlatıldığı için o reklam alanlarını kaldırmıyorm birkaç müşteri almayı düşündüğü için Mağara_Adamı

Ek Olarak: tavsiye ederim :) hasanayt

https://www.youtube.com/channel/UCcKsA-OdHC8QyaV37CGi9IQ?sub_confirmation=1

Bimego Bimego WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
... :confused:

wmaraci
wmaraci

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
çok çok iyi olmuş başarılar
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
çok ayrıntılı bakmadım. aslında bakmayacaktım bile ama kavgayı görünce ne olmuş ne bitmiş sitenize baktım.

firma sitesi sanırım bu. ama firma yok sitede. çoğu kategori boş. diğerleri de 3-5.

bence firma kaydetmeye odaklanmalısınız. şu aşamada hit almanın size bir faydası olacağını sanmıyorum. yani burda reklam yazısı yazıp benim ve birkaç kişinin sayfanıza girmemizi sağladınız ama sürekliliği yok bunun.

bu nedenle önceliğiniz firmalara ulaşmak ve yüzlercesini kaydetmeniz gerek.

ekolay netin yaptığını anlatayım. benim sahibinden com da ilanlarım vardı. bir gün telefon çaldı. ben ekolay netten bilmem ne, sahibinden com da şu ilanlarınızı gördüm, şu işle meşgulsünüz, bizim platformumuza da kaydolmanızı isteriz. ekolay net 10 senedir bildiğimiz bir firma diye tamam dedim kaydımı başlattılar. ertesi gün de ben panele girip üyeliğimi aktif hale getirdim. gerçi daha sonra hiç kullanmadım, bir işime de yaramadı. sahibinden ezici üstünlüğü var.

bu bir yöntem. wmaracıda hosting firmalarına falan teklifte bulunabilirsiniz. başka platformlarda farklı kategorilerde müşteriler arasınız. ya da farklı yöntemler bulur denersiniz.

ama hosting aldım bir de domain, tema da hazır zaten. bu kısmı herkes yapabilir. armut sahibinden ekolay n11 n12 13 14 bunlar hangi aşamalardan geçmiş araştırmalısınız. bütçeniz o derece büyük olmayabilir. siz de kendi kendinizin müşteri temsilcisi olun. ucuz ya da bedava ama etkili yöntemler seçin.

bunların dışında üye olan firmalarınıza da kontrol mekanizması yapmanız lazım. burdan üye yaptığınız bir kişi alakasız bir kategoriye kaydolmuş mesela. hatta burdan sitesini bilmesem ne iş yaptığını bile anlamam.

zor bir alan seçmişiniz. başarılar.
HeroTurk turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

çok çok iyi olmuş başarılar

yorumunuz için teşekkürler :)

Ek Olarak:

noop adlı üyeden alıntı

çok ayrıntılı bakmadım. aslında bakmayacaktım bile ama kavgayı görünce ne olmuş ne bitmiş sitenize baktım.

firma sitesi sanırım bu. ama firma yok sitede. çoğu kategori boş. diğerleri de 3-5.

bence firma kaydetmeye odaklanmalısınız. şu aşamada hit almanın size bir faydası olacağını sanmıyorum. yani burda reklam yazısı yazıp benim ve birkaç kişinin sayfanıza girmemizi sağladınız ama sürekliliği yok bunun.

bu nedenle önceliğiniz firmalara ulaşmak ve yüzlercesini kaydetmeniz gerek.

ekolay netin yaptığını anlatayım. benim sahibinden com da ilanlarım vardı. bir gün telefon çaldı. ben ekolay netten bilmem ne, sahibinden com da şu ilanlarınızı gördüm, şu işle meşgulsünüz, bizim platformumuza da kaydolmanızı isteriz. ekolay net 10 senedir bildiğimiz bir firma diye tamam dedim kaydımı başlattılar. ertesi gün de ben panele girip üyeliğimi aktif hale getirdim. gerçi daha sonra hiç kullanmadım, bir işime de yaramadı. sahibinden ezici üstünlüğü var.

bu bir yöntem. wmaracıda hosting firmalarına falan teklifte bulunabilirsiniz. başka platformlarda farklı kategorilerde müşteriler arasınız. ya da farklı yöntemler bulur denersiniz.

ama hosting aldım bir de domain, tema da hazır zaten. bu kısmı herkes yapabilir. armut sahibinden ekolay n11 n12 13 14 bunlar hangi aşamalardan geçmiş araştırmalısınız. bütçeniz o derece büyük olmayabilir. siz de kendi kendinizin müşteri temsilcisi olun. ucuz ya da bedava ama etkili yöntemler seçin.

bunların dışında üye olan firmalarınıza da kontrol mekanizması yapmanız lazım. burdan üye yaptığınız bir kişi alakasız bir kategoriye kaydolmuş mesela. hatta burdan sitesini bilmesem ne iş yaptığını bile anlamam.

zor bir alan seçmişiniz. başarılar.

Bu detaylı yorumunuz ve önerileriniz için teşekkürler.Site bikaç aydır aktif ama asıl olarak başlayalı, bu tasarıma geçeli 15-20 gün anca oluyor yani daha yeni bir site yapmam gereken birton şey,katetmem gereken uzun bir yol var. site kategorileri dediğiniz gibi düzenlenecek firmalar eklenecek vsvs.söylediğiniz önerilere dikkat edeceğim tekrardan incelediğiniz için çok teşekkürler. :)

murro murro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 145 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Ben çok beğendim sitenizi; ilk site kurulduğunda ekledim firmamızı. Teşekkür ederim.
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)
Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için :) murro
murro

kişi bu mesajı beğendi.

Dolphin Dolphin Web Tasarım & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarım & SEO Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** E**
  • Mesajlar 1096
  • Beğeniler 131 / 321
  • Ticaret 22, (%100)
temafabrika gururla sunar :)
nbrknk22 smuldur turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

hayat illegal!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al