çok ayrıntılı bakmadım. aslında bakmayacaktım bile ama kavgayı görünce ne olmuş ne bitmiş sitenize baktım.
firma sitesi sanırım bu. ama firma yok sitede. çoğu kategori boş. diğerleri de 3-5.
bence firma kaydetmeye odaklanmalısınız. şu aşamada hit almanın size bir faydası olacağını sanmıyorum. yani burda reklam yazısı yazıp benim ve birkaç kişinin sayfanıza girmemizi sağladınız ama sürekliliği yok bunun.
bu nedenle önceliğiniz firmalara ulaşmak ve yüzlercesini kaydetmeniz gerek.
ekolay netin yaptığını anlatayım. benim sahibinden com da ilanlarım vardı. bir gün telefon çaldı. ben ekolay netten bilmem ne, sahibinden com da şu ilanlarınızı gördüm, şu işle meşgulsünüz, bizim platformumuza da kaydolmanızı isteriz. ekolay net 10 senedir bildiğimiz bir firma diye tamam dedim kaydımı başlattılar. ertesi gün de ben panele girip üyeliğimi aktif hale getirdim. gerçi daha sonra hiç kullanmadım, bir işime de yaramadı. sahibinden ezici üstünlüğü var.
bu bir yöntem. wmaracıda hosting firmalarına falan teklifte bulunabilirsiniz. başka platformlarda farklı kategorilerde müşteriler arasınız. ya da farklı yöntemler bulur denersiniz.
ama hosting aldım bir de domain, tema da hazır zaten. bu kısmı herkes yapabilir. armut sahibinden ekolay n11 n12 13 14 bunlar hangi aşamalardan geçmiş araştırmalısınız. bütçeniz o derece büyük olmayabilir. siz de kendi kendinizin müşteri temsilcisi olun. ucuz ya da bedava ama etkili yöntemler seçin.
bunların dışında üye olan firmalarınıza da kontrol mekanizması yapmanız lazım. burdan üye yaptığınız bir kişi alakasız bir kategoriye kaydolmuş mesela. hatta burdan sitesini bilmesem ne iş yaptığını bile anlamam.
zor bir alan seçmişiniz. başarılar.