Uzun zamandır WMA kullanıcısıyım, bu süre zarfında anlam veremediğim, beynimin kavrayamayıp çaresiz kaldığı şeylere tanıklık ettim. Bunları sıralıyorum, sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

#1 - Makale yazarlığı yapan doktor, avukat, savcı, yüksek mühendizz - 1 saatte yazılacak 1000 kelime yazı x 1,25 TL = 12,5 TL. Mesai yaparak çok daha fazlası kazanılabiliyor.- her zaman çok saçma geldi.

#2 - 5 TL'ye *profesyonel logo tasarımı - 100'lerce müşteriyi kaybetme sebebim 35 TL'ye logo yapmıyor olmam- yapmak ve farklı tasarımlar da yaptırılırsa indirime gitmek. Sanki fabrika satış ürünü.

#3 - SEO'cu diye geçinen, yüzlerce satışı olan arkadaşların kelimesinde ulaşamadığı sıralamalarda ilk sırada olmam, sitelerimden zorla link almak istemeleri, vermediğim için de yükselememeleri (Aynı sektörde sitesi olan arkadaşlar için geçerli). Bu benim için SEO konusu açıp satış yapabilmem anlamına mı geliyor? Tabiki hayır, herkes kendi işine bakmalı, ama bugün bir SEO danışmanlığı konusu açıp bu işe yönelsem çoğundan daha iddaalı olduğum bir gerçektir, referanslar dahi yeter bu konuda. Ama ben bir grafikerim :)

#4 - + "Sen bannerı 3 TL'ye yapıyorsun ama 50 krş'a yapan var kardeş?"

#5 - Baltacılar ( bkz: "bundan bir cacık olmaz, burada satış yapman zor" ). Pek maruz kalmadığım bir durumdur zira bu forumda ki tecrübenizle doğru orantılı oluyor. Konunuzda baltacılar için bir not bırakırsanız önüne geçebilirsiniz.

#6 - Siyasi konular ile WM Aracı'nın Siyaset Aracı'na dönüşmesi. Çok saçma.

#7 - İmza da ki banner boyutunun 728x90 ile sınırlı olması. Ben 900x90 istiyordum.

#8 - Bazı arkadaşların kategorisi ne olursa olsun her konuya yorum yapması, bilmese de birşeyler yazması. Bu sebepten bazı problemler, yardım konulara sonuca varamadan çok farklı noktaya gidiyor. Konuda sapılıyor.

#9 - Yeni üyelerin 1800'ler de ki zenci köleler gibi muamele görmesi. Ben foruma kayıt olduğumda 2 hesabım reklamdan dolayı ban yemişti, 1 mesaj atıyor ve ban yiyordum. Sonra neden ban yediğimi öğrenince tekrar yapmadım. Hepimiz bir zamanlar yeniydik, anlayışlı ve sabırlı olalım :)

#10 - Uçmaya, patlamaya, yarmaya, hazır az yakar çok kaçar satılık site.


#11 - Burayı sen belirmemek istersen sana saçma gelenleri konuya ekle, gündemden biraz uzaklaşalım :)

2018 - Ağustos Eklemeleri



#12 - Abicim bu takipçilerin tamamı Türk ve gerçek kişiler ya, unf ederlerse yine gönderiyoruz diyorum güzel abim.

Sizlerinde görüş açısından saçma gelenleri konuya yorum olarak alalım.