Arkadaş ile 3 sitemiz için aynı anda 10 adet tanıtım Kampansı Konusuda Tanıtım Yazısı aldık Tşk ederiz Bize Hediyeside Oldu.

Özellikle Siteleri teslim ederken. Not Defterine . Önemli Not olarak: Anahtar Kelimelerine göre link çıkışı Verirseniz seviniriz Dedim. Direk Domaine Verildi. Sonrasında sizin iletmeniz Lazım Dedi Bu gibi Durumda Neyse Tekrardan Düzelti. Tşk ederim yine. Sonrasında Hiçbir şekilde Kontrol Etmedim Gece Gec saate Kafama Bişey takıldı Bazı kelimelerde yükselme Başladı Ama Diğer Kelimelerde Aynı Yerde acaba Nerede Sorun Yaşıyorum Dedim Hemen Hizmet aldığım Yerlere bakayım dedim. Aslında bunu sorgulamam rakip Firmanın Birden Birde Benim Yanıma gelmesi ile oluştu BAclik sorfulamamda benim gibi arkadaştan tanıtım almış o yüzden konrtol Etmemi sağladı Diğer rakip firmaya tşk ederim bu arada .. Tanıtım Yazılarında baya eksiklik Gördüm tekrardan Sıkıntılarım giderilmesini rica ediyorum. En kısa zamanda Tekrardan Rapor Sunmasını isiyorum. Ben sizden Hızlı Bir Rapor istemedim Baya Bir Zamanınız Vardı Keşke 1 ay Sürse idi düzgün bir şekilde OLsaydi sonuçta siz emek veriyorsunuz ben bütçe harcıyorum . Sizden ricam Sıkıntılarım Giderilerek Tekrardan Rapor sunmanızı rica ediyorum iyi çalışmalar

Ek Olarak: sıkıntı giderildi ilk defa Tanıtım Aldıgımdan Dolayı Tanıtım Nasıl İşliyor Bilemedim tşk ederim elelrinize sağlık