Bundan başka ücretsiz kampanya diyerek içinden link bile vermediğiniz bir firma rehberiyle neyi amaçlıyorsunuz?
Bugün en profesyonel firma rehberlerinin hepsinde firma tanıtım alanlarında siteye link çıkışı standard bir özelliktir.
Yani siz bir rehber yapacaksınız ve buradaki insanlar sizden link almak için yıllık ücretmi ödeyecekler?
Bence çok ciddi ve yapılmaması gereken bir strateji izliyorsunuz.
Tekrar düşünün derim.
Reklam kokan hareketler bunlar...
Ek Olarak:
Öneriniz için teşekkürler..
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Kesinlikle her dediğinize katılıyorum.Hergün 2-3 makale girmeyede başlıyorum artık ankarada gezilecek 10 yer istanbulda 10 yer vs vs gibisinden. Aynı şeklde dediğiniz gibi tüm illerdeki bilinen hastane üniversite dershane eczane vs gibi yerleride zamanla eklicem.Önerileriniz için tekrardan teşekkürler :)
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Kesinlikle her dediğinize katılıyorum.Hergün 2-3 makale girmeyede başlıyorum artık ankarada gezilecek 10 yer istanbulda 10 yer vs vs gibisinden. Aynı şeklde dediğiniz gibi tüm illerdeki bilinen hastane üniversite dershane eczane vs gibi yerleride zamanla eklicem.Önerileriniz için tekrardan teşekkürler :)
Ekleyeceksiniz ama ben öyle bir firma rehberi daha görmedim. Ekleyecekseniz link çıkışıda standard olmalı.
Firma rehberi ne işe yarar? Sizce? İnsanlar rehbere girer ve aradıkları sitelere yönelirler. Sizden çıkıp firma adıyla Google dan aratıp siteye gidiyorlarsa sizce google sitenizin faydalı olup olmadığı hakkında ne düşünür?
Bu arada vereceğiniz linkler (ücretsizlerde) 1 adetle sınırlı ve nofollow olabilir. Ücretlilerde dofollow verebilirsiniz mesela.