Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce tanıdık vasıtasıyla bir kızla tanıştırıldım bir müddet çıktık. Bir tartışmamızda benim boşluğuma geldi bir daha görüşmeyelim hakkını helal et dedim ve o anda bitirdim ilişkiyi.
Fakat onu unutamadım sosyal medyadan takip ettim daha önce gittiğimiz cafelerin önünden geçtikçe bakındım neyse aradan 3 yıl geçmiş tekrar mesaj attım hislerimi anlattım ve 1 hafta sonra buluştuk sonrasında mesaj atıyorum cevap veriyor fakat kısa kısa sohbet etmemize fırsat vermiyor yani.
Ne olur diyor nede olmaz ama benim düşüncem oda tekrar bir şans verecek bana şimdilik ağırdan alıyor trip atıyor. :(
Son iki haftadır ne çalıştığım yerde nede web işlerinde konsantre olamıyorum onu düşünüyorum. Akşam eve geliyorum forum sitelerini açıp yeni konuları takip ediyorum boş boş, bilmiyorum ne olacak bu işin sonu. Tekrar buluşalım diye aradım işten geç çıktığını söyledi ama buluştuğumuzda hislerimi tekrar anlatıp birbirimizi yeniden tanıma fırsatı vermeni istiyorum verdiğin kısa cevaplar ve ilgisizliğin beni üzüyor diyeceğim.
Ben artık ne kendimi nede bir başkasını üzmek istemiyorum...
Allah herkes için hayırlısını versin inşallah..