-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce tanıdık vasıtasıyla bir kızla tanıştırıldım bir müddet çıktık. Bir tartışmamızda benim boşluğuma geldi bir daha görüşmeyelim hakkını helal et dedim ve o anda bitirdim ilişkiyi.
Fakat onu unutamadım sosyal medyadan takip ettim daha önce gittiğimiz cafelerin önünden geçtikçe bakındım neyse aradan 3 yıl geçmiş tekrar mesaj attım hislerimi anlattım ve 1 hafta sonra buluştuk sonrasında mesaj atıyorum cevap veriyor fakat kısa kısa sohbet etmemize fırsat vermiyor yani.
Ne olur diyor nede olmaz ama benim düşüncem oda tekrar bir şans verecek bana şimdilik ağırdan alıyor trip atıyor. :(
Son iki haftadır ne çalıştığım yerde nede web işlerinde konsantre olamıyorum onu düşünüyorum. Akşam eve geliyorum forum sitelerini açıp yeni konuları takip ediyorum boş boş, bilmiyorum ne olacak bu işin sonu. Tekrar buluşalım diye aradım işten geç çıktığını söyledi ama buluştuğumuzda hislerimi tekrar anlatıp birbirimizi yeniden tanıma fırsatı vermeni istiyorum verdiğin kısa cevaplar ve ilgisizliğin beni üzüyor diyeceğim.
Ben artık ne kendimi nede bir başkasını üzmek istemiyorum...
Allah herkes için hayırlısını versin inşallah..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Mevlana ne demiş seviyorsa zorla sevmiyorsa zorlama. Boşa kürek sallamanın ne sana ne ona faydası var benden baya büyüksün abi fakat bu işin kanunu budur. Bi laf var çok güzelde buraya yazılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kotil neden yazılmasın ben sadece günümün çoğunu geçirdiğim sosyal bir platformda içimi dökmek istedim...
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şu an birisiyle birlikte olmadığın için, boşta olduğun ve doğal erkek hali olan karşı cinsle ciddi bir ilişkiye ihtiyaç duyduğun için, takıntın için mi bu duygudasın? 3 sene olmuş bu kadar süre geçtikten sonra mı bu duyguların bastırmaya başladı? Emin değilsen hislerinde, kızın kafasını boş yere karıştırma, bencillik etme
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
basymgroup hocam ben ciddi düşünüyorum zaten bu geçen süreçte unutamadım onu. Ben bu yola sonu evlilik olsun diye çıktım. Kızın giyimi, ahlakı, düşünceleri benim istediğim kriterlerde. O da bana karşı boş olamaz diye düşünüyorum yoksa görüşmek istemezdi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben 4 yıldır böyleyim hayattan hiç bir beklentim kalmadı
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seven, sevdiğine sevdiğini söylesin. Hz. Muhammed ( s.a.v )
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
böyle konularda düşüncelerin net olmalı. yetişkin insansın düşüncelerini direkt kıza söylemelisin. evlenmeyi düşünüyorsan bunu teklif etmelisin. hemen, şimdi!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ŞafakÇALIŞKAN hocam dur bismillah 3 yıl öncede uzun bir süre çıkmadım zaten kız seni hala tanıyamadım diye trip yapıyor. Şimdi kızla tekrar arayı düzeltirsem evlenme teklifini en geç 14 Şubat da yaparım :)