Merhaba değerli arkadaşlar malum hepimizin sitesi var ve google artık güncellemeler alakalı bir çok arkadaşta muzdarip spam sitem neden giriyor sitem spama girdi ama yeni güncellemeye çıktı bu google anlamıyorum gibi bir çok soru herkesin aklında ben bu açtığım konuda wordpress etiket sistemleri üzerine 10 gün araştırmalar yapıyorum ama herkesten farklı cevaplar ortaya çıkıyor. Acaba bir istişare yapalım ve etiket sistemini kullanım mı yoksa kullanmayalım özgün makalelerimizde

Wordpress sistemini biliyoruz Makale yapısında şu özellikler var

İlk olarak Makale başlığı:

Seo başlıgı:

Seo açıklaması:

Seo keywords:

Sağ taraftaki etiket kutusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Şimdi örneğimize gelelim

İlk olarak Makale başlığı: Sütlü nuriye tatlısı nasıl yapılır

Seo başlıgı: Sütlü nuriye tatlısı hazırlanışı

Seo açıklaması: Basit ve kolay şekilde sütlü nuriye tatlısı yapılışı

Seo keywords: sütlü nuriye tatlısı nasıl yapılır, sütlü nuriye tatlısı yapımı, sütlü nuriye tatlısı yapılışı, sütlü nuriye tatlısı hazırlanışı, sütlü nuriye malzemeleri

Sağ taraftaki etiket kutusu: sütlü nuriye tatlısı tarifi, sütlü nuriye malzemeleri, sütlü nuriye nasıl yapılır

------------------------------------------------------------------------------------

Bazı arkadaşlar bloglarında 5 10 hatta 15 etiket yazanlar ve en ideal etiket bana göre makale uzunda olsa kısada olsa 3 etikettir

Yada hiç etiket kullanmasak seo keywords yazsak bence buda idealdır çünkü piyasa 150k hit vuran blogların çoğu yazmış çoğu yazmamış yani karmaşık bir durum

Not: Konu sabitlenirse daha iyi olur çünkü gerçekten önemli bir konu önemsiz gibi gözükse de...