Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba değerli arkadaşlar malum hepimizin sitesi var ve google artık güncellemeler alakalı bir çok arkadaşta muzdarip spam sitem neden giriyor sitem spama girdi ama yeni güncellemeye çıktı bu google anlamıyorum gibi bir çok soru herkesin aklında ben bu açtığım konuda wordpress etiket sistemleri üzerine 10 gün araştırmalar yapıyorum ama herkesten farklı cevaplar ortaya çıkıyor. Acaba bir istişare yapalım ve etiket sistemini kullanım mı yoksa kullanmayalım özgün makalelerimizde
Wordpress sistemini biliyoruz Makale yapısında şu özellikler var
İlk olarak Makale başlığı:
Seo başlıgı:
Seo açıklaması:
Seo keywords:
Sağ taraftaki etiket kutusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Şimdi örneğimize gelelim
İlk olarak Makale başlığı: Sütlü nuriye tatlısı nasıl yapılır
Seo başlıgı: Sütlü nuriye tatlısı hazırlanışı
Seo açıklaması: Basit ve kolay şekilde sütlü nuriye tatlısı yapılışı
Seo keywords: sütlü nuriye tatlısı nasıl yapılır, sütlü nuriye tatlısı yapımı, sütlü nuriye tatlısı yapılışı, sütlü nuriye tatlısı hazırlanışı, sütlü nuriye malzemeleri
Sağ taraftaki etiket kutusu: sütlü nuriye tatlısı tarifi, sütlü nuriye malzemeleri, sütlü nuriye nasıl yapılır
------------------------------------------------------------------------------------
Bazı arkadaşlar bloglarında 5 10 hatta 15 etiket yazanlar ve en ideal etiket bana göre makale uzunda olsa kısada olsa 3 etikettir
Yada hiç etiket kullanmasak seo keywords yazsak bence buda idealdır çünkü piyasa 150k hit vuran blogların çoğu yazmış çoğu yazmamış yani karmaşık bir durum
Not: Konu sabitlenirse daha iyi olur çünkü gerçekten önemli bir konu önemsiz gibi gözükse de...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Makalenin uzunluğuna göre etiket sayıları girilmeli bence. Full exact match anchor text fazla girilmemeli, dikkat edilmeli. Onların yerine long tail exact match anchor textleri seçebilirsiniz ya da partial, untargeted, brand anchor textleri seçebilirsiniz.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim önerim bu açtığım konuda etiket yazılmaması daha iyi olacaktır Çünkü google ne yapacağı belli olmaz 10 gündür etiket üzerine araştırma yaptım piyasadaki kaliteli siteleri inceledim ve çoğu saçma sapan çoğu başlıklarla aynı etiketleri yazmış normal yaptığım araştırmalarda başlık etiket aynı olmaması gerekir bilgileri de çıkıyor
Sitelerinizin spama düşmemesi için seo uyumlu makale farklı başlık aramalı seo başlıgı açıklasıması ve keywords yeterli olacaktır benim bu konudaki uygulamam budur
Eğer eksik veya ilave etmek istedikleriniz varsa sitelerinize uyguladığınız veya bundan sonraki uygulayacağınız yöntemler nelerdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Etiketler iyidir ve kullanmasını bilene çok iyi trafik de getirir. Etiket, title, description h1 vb. birçok site içi faktörün iyi kurgulanması lazım.
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu seo başlığı ile makale başlığının aynı olmamasının mantığı bir kavrayamadım onu biri açıklarsa çok sevinicem.
yine aynı şekilde seo keywordsle sağ taraftaki etiket kutusu niye farklı oluyor bu işin mantığı nedir yani? niye bu şekilde yapmak lazım?mantıken ikiside anahtar sözcük aynı girmek lazım değil mi?
Ek Olarak: Bide ben seo metaya ilk 150-160 kelimesini giriyorum makalenin yanlış mı yapıyorum?
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bundan sonra etiket kullanmayacam çünkü bu son google güncelemesi ile ilgili olarak bir çok kişi şunu diyor sitem su kadar hti vuruyordu spama girdi indexler gitti önceden spma alan siteler tekrar geri geldi yani but gitgelleri yaşamak adına ben etiket kullanmayacam meta seo keywords 150 değil hatta 100 düşür ne sınıra yakın ol nede sınırdan uzak
Ek olarak piyasadaki her sektörden portalları ıncelıyorum blogları gunluk 30k ve daha üzeri hit alan saçma sapan etiket yazmıslar aynılarını makale içeresine ama bir çok kişiyle istişare yaptım öyle spam oluyor diyor ama nedense spam olmuyor aslında mantık olarak spam olması lazım
Adam başlıgıda etiketi aynı tutmuş hem tag indexliyor hemde konuyu sonra birgun etiket bir gun konu geliyor