Arkadaşlar şüphesiz Youtube hizmeti veren yüzlerce firma var. Fiyat aralığımızda ise ciddi farklılıklar var. Burada herhangi bir rekabet oluşturmak ya da yanlış bilgi sunmak istemem. Ancak ilk olarak doğru bilgi ile doğru işlemleri aktarmaktan yanayım.

Youtubede izlenmeler kalite kalite değişim göstermektedir. Burada sormamız gereken, bizim videomuzda sadece tıklanma sayısının çok görünmesini mi istiyoruz yoksa hem tıklanma hem de etki alanını mı arttırmak?

Bizim asıl hedefimiz videolarınızı ön plana çıkarmak daha çok kişiye ulaştırmak. Hit videolar kategorisinde yer aldırmak.

İsim belirtmeden gizlilik politikası ile çalıştığımız için çalıştığım isimleri belirtemeyeceğim. Fakat şunu bilmenizi isterim ki şuan piyasada gördüğünüz 70 milyon 100 milyon tıklanmaların bir çoğunda bizim imzamız var. Bu sanatçıları da hepimiz çok iyi tanıyoruz.

Youtube'de en büyük hatalardan birisi ucuza işlem alıp bir kaç ay sonra hüsrana uğramamız. Yanlış yapılan işlem bot izlenme kalitesiz görüntülenmenin ileride ki sorunları şöyle:
" Videonuzun izlenmeleri youtube tarafından bir kaç ay sonra anlaşılınca izlenmeler silinir. 100bin izlenme bir gün uyandığınızda 8bine düşmüş olarak sizi karşılayabilir."
" Kalitesiz izlenmelerle kanalınız ilerleyen dönemde ban yiyerek kapanabilir."
"Bu izlemeler doğru bir sistem ile sunulmazsa videonuzun sadece tıklanması artar, fakat ne hitlere düşer ne de kimse fark eder. Bir manada kendiniz çalıp kendiniz oynamış olursunuz"


Burada sizden iş almaktan öte doğru bilgi sunmak için varım. Yüzlerce insan bu konulardan mağdur. SM MEDYAM olarak Sosyal Medyada tüm platformlarda hizmet veriyoruz. Ancak YOUTUBE konusu bizim en eski en tecrübeli ve en iddialı olduğumuz platform. Çünkü bu sistemi youtube ile ortak yönetiyoruz ve yurt dışında yüzlerce çalıştığımız sanatçılar uzmanlar var.

Youtubede size tavsiyem iyi bir araştırmaya gitmeniz. Fiyat ucuz diye ısrar etmeyip, kaliteden kaçmamanız. Zaten ikisi arasında devasal bir fark yok.

ABONE KONUSUNDA DİKKAT!

Abone konusunda size tavsiyem son 3 aydır Youtubede yaşanan güncellemeden dolayı abone konusunda çok temkinli olun. Kalıcı bir abone sistemi yok. Bir günde 10bin abone gelip ertesi gün silinenler olduğunu forumlarda görüyoruz. Youtube yeni güncellemesiyle çok hızlı düşüş gösteriyor. Şuan başkalarına ödeme yapıp teslimat alamayan onlarca kullanıcı var. Bu tuzağa düşmeyin. Şuan 1 milyona kadar Dünya geneli abone sağlayabiliyoruz. Abonelerimiz YÜKSEK kalitelidir. Şuana kadar ki düşmeler maksimum %1 ile %15 aralığındadır. 15 gün içinde düşen aboneler telafi edilerek tekrar yüklenir.


1000 abone : 150 TL'dir (
Bizim verdiğimiz hizmette

İddia ediyoruz Türkiye'nin en uygun ve en kaliteli hizmetini sunuyoruz.
Bir günde 100 ile 200bin izlenme yapabilme özelliği
Dikkat edin bu işi yapan bir çok satıcının tıklanmaları bir kaç gün sonra düşer. Bizim hizmetimiz fake değil, organik izlenmedir.Bu durum olmaz.
Deneyin pişman olmayacaksınız.
İzlemeler High Retention youtube izlemelerdir.
Üyelerimizi bizden başkası bilmez, gizli tutulur.
Profesyonel Servis
% 100 müşteri memnuniyeti
%100 Güvenli Alışveriş
Hızlı Teslimat
Birçok sanatçının 50 milyon, 100 milyon izlemelerinde bizim imzamız vardır.
Daha Yüksek izlemeler için özelden mesaj atınız.
İzlenmede herhangi bir kısıtlanma yok. Milyonlarca izlenme atabiliriz.

FİYAT ve bilgi için PM
http://www.socialmedyam.com

Skype: socialmedyam25

İLK AMACIMIZ SATIŞ YAPMAK DEĞİL DOĞRU BİLGİ SUNMAK MAĞDURİYETLERİ BİLGİLENDİRMELERLE AZALTMAKTIR!