Herkese Merhaba
Yeni kurmuş olduğum web sitemi tanıtacağım sizlere. Siteyi kurmaktaki amacım , aklıma gelebilecek her konuda kendi tarzımda makaleler yazmaktı ki öyle de yapıyorum çok şükür. İçerikler neler derseniz , Para kazanma sanatından , kadın , sağlık , erkek , dünyadan haberler kadar birçok alanda bildiğim kadarıyla ve araştırmalarım sonucunda makaleler üretiyorum.. Şuanda 2. haftasında olan bir site fakat kendi kalemimden çıkan 40 tane özgün içerik var bundan dolayı kendimle gurur duyuyorum desem yeridir :)

Geçmiş yılların vermiş olduğu birikler , internetin artık günümüzdeki yeri ve önemini düşününce , bilmeyen insanlara yol göstermek , birşeyler öğretmek mantıklı bir hareket olur diye düşünüyorum..

Sitem .xyz domain üzerine kurulu Natro'nun yapmış olduğu kampanyadan yola çıkarak başlattım bu projeyi zaten. Hosting sorarsanız da , Hostinger kullanıyorum.

Ekstra freelance olarak makale yazım işi ve site editörlüğü yapıyorum. Kısmet olurda biraz masrafları karşılayacak kadar kazanmaya başlayınca , öncelikli olarak hostin firmasını değiştireceğim sonrasında alan adını farklı bi isme yönlendireceğim :)

Bu arada önerilerinize açığım , sitende şu olsa daha iyi olur gibi veya bu olmazsa daha iyi olur gibi.. Sonuçta bilgi paylaştıkça çoğalır. Ve benden kat kat bilgili abilerim , kardeşlerimin olduğu bir platform burası. O yüzden herkesin düşüncesi , bilgisi benim için çok önemlidir.. :)
Sevgi ve saygı ile..