-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sayfada gönderi kısmına linki yapıştırdıktan sonra alt kısımda görsel yükleme kısmı var. Oradan play butonlu görseli yükleyin. Daha sonra başlık ve alt açıklama kısımlarını düzenleme yetkiniz var. Onların üzerine tıklayıp silin ve 1 kere boşluk tuşuna basın. Önce başlık sonra alt etiketi silin.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@Okeskin Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Dediğin şekilde başlık ve meta etiketi açıklamayı sildim ama altta linkin paylaşıldığı site ismi duruyor. site ismi düzenlenebilir değil.
@PHPacemisi Dediğin sayfaya baktım da keni sayfamızda paylaşımı nasıl o şekilde yapıcaz. html ile yazıya link veriyorum resim ekleyip link veriyorum. ama bir şekidle kodun içinde link olduğu için facebook o kadar kod içinden linki görüp hemen önizlemeye alıyor sanki link paylaşmışım gibi oluyor. Yada ben yapamadım .
Neyse teşekkürler gene de. Hani maksadım aklıma gelen bu konuda nasıl yapılıyor öğrenmek ve forumda merak edenlerde konudan öğrenebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu hakkında bilgi sahibiyim eğer böyle bir şey yaptırmak isteyen varsa, ücretli bir şekilde yapabilirim. Kendim de daha önce bu taktiği kullanmıştım.
sizofren.org
zorgorev.com
meghisthon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu dediğiniz linki yapıştırdıktan sonra videonun resmini alıyor olmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
meghisthon adlı üyeden alıntı
Konu hakkında bilgi sahibiyim eğer böyle bir şey yaptırmak isteyen varsa, ücretli bir şekilde yapabilirim. Kendim de daha önce bu taktiği kullanmıştım.
Ýöntem çözmek için fikir alışverişinde;bulunuyor arkadaşlar, forum ortam gereği karşılıklı durum değerlendiriliyor. Her şey para değil ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Cidden bunu wordpress site için nasıl yapıldığını anlatabilecek biri varsa güzel olur herkes için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Meta etikeleri ile yapılabilir diye düşünüyorum. Ancak teknik anlamda pek bilgi sahibi değilim, detaylı bir cevabım yok :)
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!