lostyazilim
tr.link

Laptopumda Hoşgeldiniz yazısında bekleme

14 Mesajlar 2.289 Okunma
lstbozum
tr.link

Bugras Bugras WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek M.I.S
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 75 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar 2 gün önce exper i7 8 gb laptop aldım fakat hoşgeldiniz yazısında bekleme yapıyor format attım düzelmedi acaba ne yapmam lazım?
SabahKemalCansu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
aldığın yere geri götür

• Üyelik 11.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek M.I.S
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 75 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
şahsen geri götürmek istemiyorum bi o sorun için 1 hafta bekliyeceğim sorunu tehşis etmek lazımki eğer ciddi ise göndereyim ondan konu açtım bilgisayar windows 7 home premium 64 bit

• Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
kardesim benzer bir sorun bende oldu pc aldım aldıktan sonra müzik filan dinleyemiyordum donup duruyordu bende sorunu ben cözerim diye bekledim 4 ay gecti pc iyice kasmaya basladı sonra götürdüm anakartı değistirdiler sorun cözüldü fabrika hatası olabilir o yüzden hiç bekleme bu tür sorunlar fabrikasyon hatası olabilir. bir an önce değistirt makinayı yaptırtma ama sakın

wmaraci
wmaraci

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
sorun home premiumdan kaynaklanıyor dostum. orjinal yazılımını yuklemişsindir sen arkasındaki seriali girerek. tüm güncelleştirmelerini yaparmısın bilgisayarın ardından bi virüs programı önericem onu çalıştır virüsde yapar genellikle. combofix virüs programı çalıştır ve bekle sistem hatalarını falan düzeltsin

Ek Olarak:

csariaslan adlı üyeden alıntı

kardesim benzer bir sorun bende oldu pc aldım aldıktan sonra müzik filan dinleyemiyordum donup duruyordu bende sorunu ben cözerim diye bekledim 4 ay gecti pc iyice kasmaya basladı sonra götürdüm anakartı değistirdiler sorun cözüldü fabrika hatası olabilir o yüzden hiç bekleme bu tür sorunlar fabrikasyon hatası olabilir. bir an önce değistirt makinayı yaptırtma ama sakın

dostum fabrika hatası binde bir olur oda sana denk gelmiş :) senin pcnın sorunuda hdd 'den dir anakartlık bi mevzu değildir anakart değişimi zahmetli bi iştir notbookta

• Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
benim pc sorunu bios güncellemesi gerekiyordu bios güncellemesinide yapamadıkları içinde anakartdeğisikligine gitti bende anakartdeğistirmek istemedigim için pc yeniledim sorun cözüldü ben arkadasın sorununa yardımcı olmaya calıstım. bilgisayara format attığınız zaman bile garanti kapsamından cıkartıyor bazı firmalar dikkat etmek lazım
techvadi

kişi bu mesajı beğendi.

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)

csariaslan adlı üyeden alıntı

benim pc sorunu bios güncellemesi gerekiyordu bios güncellemesinide yapamadıkları içinde anakartdeğisikligine gitti bende anakartdeğistirmek istemedigim için pc yeniledim sorun cözüldü ben arkadasın sorununa yardımcı olmaya calıstım. bilgisayara format attığınız zaman bile garanti kapsamından cıkartıyor bazı firmalar dikkat etmek lazım

Ben şuan adanadaki En buyuk notebook tamir merkezinde çalşıyıroum elimden geldıgınce anlıyorum bu işlerden. bios guncellemesi 2dk lık iş ama anakart değişimi en az 6 saat sürer bide yeni bi cihazı acıp anakart değiştirmezler garantisi gider onu alıp başka cihaz verirler :)
csariaslan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek M.I.S
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 75 / 73
  • Ticaret 0, (%0)

techvadi adlı üyeden alıntı

sorun home premiumdan kaynaklanıyor dostum. orjinal yazılımını yuklemişsindir sen arkasındaki seriali girerek. tüm güncelleştirmelerini yaparmısın bilgisayarın ardından bi virüs programı önericem onu çalıştır virüsde yapar genellikle. combofix virüs programı çalıştır ve bekle sistem hatalarını falan düzeltsin

Ek Olarak:

dostum fabrika hatası binde bir olur oda sana denk gelmiş :) senin pcnın sorunuda hdd 'den dir anakartlık bi mevzu değildir anakart değişimi zahmetli bi iştir notbookta

şuan tüm güncelleştirmeleri yapıyorum ayrıca norton virüs programı var oda lisanslı orjinal yani eğer buda olmazsa ne yapıcağız?

SabahKemalCansu SabahKemalCansu ♣ SKC Graphic ♣ Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Grafik & Tasarım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1245
  • Beğeniler 545 / 284
  • Ticaret 2, (%50)
Aynısı bende oluyor 2 3 dakika bekliyorsun ama BEKLE BEKLE BEKLEEE HİÇ PES EDERMYİİİİMM

ayrıca masaüstü çok doluysa olabiliyor bazen benim çok dolu olduğunda 5 dakika hiç dolu olmadığında 2.5 saniye beklirem :D

• Üyelik 11.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek M.I.S
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 75 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam diyorlar bilgisayar home premium olduğu içinmiş sadece orda biraz bekliyor 40 sn e kadar ondan sonra sorunsuz çalışıyor hiç kasma olmuyor güncelleştirmeleri yapınca inşallah düzelir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al