gaste adlı üyeden alıntı

Alanınızda uzman olduğunuzu düşünüyor ve inanıyorsanız başarılarınızı dilerim. Ön yargı konusuna gelince; aldığınız üyeliğe "SEO Director" yazacak kadar özgüveniniz varsa benim yargılarımı gayet normal karşılamalısınız.


Teşekkür ederim, öncelikle bu durum özgüvenle ilgili değil kurum içi title ile ilgili. Bazı dinamikler vardır değiştiremezsiniz. "Türkiye'de basın bitti adam gibi gazeteci yok! " diye isyan eden gazeteciler, muhabirler var mesela. Bu durum benzer bir durum. İnsanlar haliyle SEO uzmanı, SEO direktörü, Ajans başkanı diyebilir, diyecektirde doğal olarak. Bu tekrarlamak gerekirse işin ticari boyutu. Ama senin bahsettiğin konudan ben de bütün sektör olduğu gibi sıkıntılıyız. Kalifiyeli eleman kıtlığı çekiyoruz. Bu buluşmaları biraz bu yüzden yapıyoruz. Acaba bir cevher bulabilir miyiz düşüncesiyle.

Anla işte Gaste kardeş, ekmek yediğimiz yerde müşteriye gidip kartımızı bıraktığımız zaman, kart üzerine. SEO denemelerini teoride tutmayıp pratiğe dökmüş ve aldığı sonuçlar tek tek kayıt ederek milyon dolarlık şirketlerde SEO direktörü olarak çalıştıktan sonra şimdi kendi ajansını açmış bir SEO MERAKLISIYIM yazamıyorsunuz.

İçten içe SEO meraklısıyım diyorum fakat bu işin ticari boyutu var.

Uzatmanın, kimsenin canını sıkmanın alemi yok. İyi geceler dilerim